Alexandru îi este infidel Andradei? Iată conversațiile dintre participantul Puterea Dragostei și noua cucerire! ”Te ador, mă înțelegi?”


Conversațiile dintre Alexandru de la Puterea Dragostei și o altă domnișoară au incendiat internetul. ”Eu te vreau și punct” i-a declarat concurentul fetei, numind actuala sa relație cu Andrada o ”vrăjeală”. 


In articol:

"Mama, ce frumoase sunteți! Și foarte multe! Am 21 de ani, sunt din Iași, dar locuiesc în Italia” au fost primele cuvinte ale lui Alexandru Moroșanu rostite în casa Puterea Dragostei. Acesta a pus ochii pe Andrada de la Puterea dragstei încă din momentul în care a intrat în emisiunea fenomen a postului de televiziune Kanal D.

Mai mult de atât, Alexandru a invitat-o pe tânăra concurentă la dans chiar din prima zi, urmând ca cei doi să aibă șansa de a se cunoaște mai bine la o întâlnire romantică în camera roșie

Alexandru Moroșanu este un tânăr de 21 de ani ce provine din Iași. Cei doi nu au doar vârsta în comun, ci și faptul ca locuiesc amândoi în Italia. Andrada Răduță este din Târgoviște și s-a stabilit ulterior în Italia pentru a lucra ca hairstylist. 

Încă din prima clipă tânărul s-a arătat curios în legătura cu fosta relație a Andradei cu David. ”O să am grijă de tine” i-a promis Alexandru acesteia. ”O să-ți iau apărarea. Acum nu pot, că e abia prima zi, dar mai încolo sigur. Trebuie doar să fii sinceră” i-a spus concurentul proaspetei sale cuceriri în prima zi a concursului.

Cei doi formează în prezent un cuplu, după ce si-au mărturisit reciproc sentimentele. Bruneta s-a dovedit pe parcursul emisiunii a fi o fire vulcanică și impulsivă. Ea a recunoscut de mai multe ori existența acestor părți ale personalității sale.

Conversații dintre Alexandru Moroșanu și o potențială nouă iubită au ieșit la suprafață recent

Pe cât de clare păreau a fi sentimentele pure de iubire împărtășite de cei doi tineri, pe atât pare mai tulbure situația dintre ei acum. Alexandru este mai nou suspectat atât de către fanii emisiunii, cât și de iubita sa că o înșală pe aceasta. 

conversatiile lui Alexandru Moroșanu cu altă domnișoară
Conversațiile lui Alexandru de la Puterea Dragostei cu o posibilă nouă iubită[Sursa foto: Instagram]

Conversațiile au devenit un subiect controversat după ce au fost publicate de către câteva susținătoare ale faimoasei emisiuni Puterea Dragostei, cu speranța că aceste capturi de ecran vor ajunge chiar la Andrada.

Autenticitatea conversațiilor nu a fost încă infirmată sau confirmată de către concurentul emisiunii, Alexandru, întrucât acesta nu a făcut niciun fel de comentariu la adresa lor. Andrada nu a reacționat nici ea și nu a simțit nevoia să ofere vreo explicație pentru fotografiile devenite virale în mediul online.    


Citește și:

Alexandra este acuzată de strategie, față de Nicos! "Mai bine ții clanța mică! Îți pare rău că nu ți-a ieșit strategia!"

Roxana și Turcu de la Puterea dragotei s-au împăcat din nou

Unul dintre concurenții de la Puterea dragostei a ajuns la spital: „În cele mai dificile momente...”

Sfatul zilei de astăzi, miercuri 7 octombrie 2020. Gemenii primesc vești îngrijorătoare

Horoscop zilnic duminică, 25 octombrie 2020. Află ce zodie are o propune în căsătorie sau apariția unui bebeluș în familie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cum arată acum cea mai urâtă femeie din lume! Are 1 milion de urmăritori pe Facebook

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri