Alexandra este acuzată de strategie, față de Nicos! "Mai bine ții clanța mică! Îți pare rău că nu ți-a ieșit strategia!"

Andrada de la Puterea dragostei
Andrada de la Puterea dragostei s-a certat cu Alexandra

Alexandra, George și Andrada nu pot îngropa securea războiului, nici după votul de eliminare.

George: “Te-a dat Andrada in vileag, tu n-ai recunoscut nimic fata mea! Vezi ușor!”

Andrada: “Îți pare rău că nu ți-a ieșit strategia, frumoasă mea! Alexandra, mai bine ții clanța mică, pentru că pot să spun mai multe lucruri”, a comentat ironic concurenta.

 

De asemenea alți concurenți din casă i-au sustinut pe George și Andrada, cu afirmațiile lor în privința Alexandrei și au comentat rapid “Alexandra așteaptă filmarea că să își asume strategia!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Scandal fără precendent între Andreea și Nicos! "Eu nu o mai suport pe această fată în această casă cu mine! Nu o mai suport!”

Continuând pe același ton de revoltă, Andrada o acuză de parsivitate.  Cum niciun război nu este dus singur în emisiunea, George a mutat artileria către Andreea. Cea din urmă a făcut o serie de acuz ela dresa lui: “George, stai tu liniștit că eu pot să plec și mâine de aici! Dar tu dacă ai pleca din emisiunea asta ai fi zero..

Pentru că alte realizări nu ai! Spune ce realizări ai tu până la vârsta asta! Niciuna!? Nasol.. ce să zic…”

 

În urmă discuției dintre Andreea și Nicos, acesta a dezvăluit că are o serie de conversații care ar pune-o într-o limina foarte proastă pe Alexandra. Tratativele lui sunt de a o aduce pe Andreea să îi facă niște favori cu scop de “ajutor” în privința scandalului pe care îl are el cu Alexandra.

 



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cum să fii o mireasă sexy şi pe timp de toamnă. Top 5 ţinute pentru ziua cea mare

JENANT! Nimeni nu se aștepta să le vadă așa pe Andreea Raicu și pe Bianca Drăgușanu FOTO

„Ziua divorțurilor” Deea Maxer a făcut anunțul în urmă cu puțin timp! Se întâmplă asta după ce în weekend a petrecut alături de Robert Drilea

Cum se înțelege, de fapt, Lavinia Pîrva cu Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin

Anda Adam a slăbit 12 kilograme! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei ei!

Sebastian o jignește dur pe Roberta și o face să plângă! „Furi curent!”. Aflați motivul pentru care o umilește în camera roșie în noul episod din „Casa iubirii” de sâmbătă, 1 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei


Cookies