Survivor România 2021 - Scandal între Jador și Georgiana Lupu, din echipa Faimoșilor! "Taci mă, că ești o balenă!"


Survivor România 2021 - Tensiune maximă cu lacrimi de frustrare în echipa Faimoșilor, între Jador și Georgiana Lupu! Această era cât pe ce să se înece!


In articol:

Jocul imunității pentru echipa Faimoșilor și cea a Razbonicilor a scos la suprafață toate frustrările pe care le-au acumulat în toată această perioada. Lipsa hranei, a confortului de acasă și epuizarea în urmă competițiilor sportive i-a făcut să cedeze pe cei din echipa Faimoșilor. Deși mai pierduseră încă un joc de imunitate, unde Roxana Nemeș a fost propusă pentru eliminare, Faimoșii au

ales din nou un alt concurent.

Survivor România 2021- Nou-venită în echipa Faimoșilor, Geogiana Lupu nu pare a fi agreată de toți membrii echipei!

Cum traseul pentru jocul imunității a fost pe apă, la fiecare proba concurentul principal era tras pe apă de alți doi membrii ai echipei. Cătălin Moroscanu a răbufnit la adresa Georgianei pe motiv că nu a tras destul de mult la roată.

Moroșanu: “Ești mare! Trebuie să tragi!”, a comentat nervos la adresa Georgianei.

Jador nu a mai răbdat și a continuat să susțină ceea ce a afirmat Moroșanu și a jignit-o pe Georgiana Lupu: “Taci mă, că ești o balenă fără nicio…. Nimic!”.

Jador dau moda - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021
Jador o jigneste pe Georgiana Lupu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Jador de la Survivor România a jignit-o dur pe Georgiana: „Ești o balenă”! Este șocant ce s-a putut întâmpla cu Faimoasa

La cele auzite, Georgiana a sărit pur și simplu de pe gradenă și a comentat către toată echipa Faimosilor: “Votați-mă să plec acasă!”. Pentru că a exagerat cu jignirile, Jador este pus la colț de către echipa și au început să îi reproșeze acest lucru. Jador fuge după Georgiana să își ceară scuze și o găsește pe aceasta plângând.

Jador: “ Mă oftic pentru tine pentru că o să te dea lumea afară.

Înțelege că te dă lume afară! Dacă nu tragi, te dă lumea afară. Eu zic spre binele tău! S-a văzut că nu ai tras și lumea zice că Simona a tras singură! Știi că îți vreau binele și sunt singurul de aici care îți vrea binele! Restul abia așteaptă să scape de tine! Îți zic sincer!”.

Jador dau moda - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021
Discutie intre Jador si Georgina Lupu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Costi Ioniță, complet dezbrăcat în fața concurenților de la Survivor România! “Să te dezbraci complet, să te pui în cap să îți atârne toate chestiile invers!”

Georgiana: “Să mă dea lumea afară! Am zis să mă votați! Eu am tras cu tot ce am putut! De ce m-ai jignit? Că eu nu am jignit pe nimeni!”, a comentat această dezamăgită.

Întoarsă la traseu Georgiana, a intrat la proba nervoasă și tensionată. În urmă incidentului această era să se înece în apă și echipa de producție a trebuit s-o ajute, pentru a o scoate la suprafață.

Jador dau moda - survivor romania 2021 concurenti - Inscrieri survivor romania 2021 - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 online -  Jador Survivor Romania 2021

Citeste si: Zannidache pune tunurile pe echipa Faimosilor de la Survivor România! “Gata cu vrăjealaaa!”

Georgiana: “Contează să pleci relaxată la start să nu fii nervoasă. M–am dus nervoasă si cand m-am pus pe plută eram foarte grea! Nu spuneai că am 80 de kg, spuneai că am 100 de kg. Și am căzut și am înghițit puțină apă, m-am panicat. Nu știu ce s-a întâmplat, m-am panicat când am căzut!”.


Abonează-te pe

Citește și:

Survivor 2021 schimbă Regulamentul! Ce poate face publicul?!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Survivor România 2021 - Costi Ioniță din echipa Faimosilor a părăsit competiția!

Survivor România 2021 - Alexandra Stan de la Faimoși a făcut atac de panică și a părăsit competiția plângând!

Culiță Sterp va avea gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor s-a dat de gol

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

DESCOPERĂ: Cum afli ce tip de siluetă ai și cum să alegi hainele în funcție de forma corpului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri