Surpriză de proporții la Survivor România! Georgiana Lupu a fost salvată de la descalificare!


Consiliul format după proba de imunitate, a salvat-o pe Georgiana Lupu de la plecarea de la Survivor România 2021!


In articol:

Bătaia produsă în echipa Războinicilor, între Georgiana Lupu și Musty a lăsat mască toți concurenți, dar și telespectatorii competitiei Survivor Romania 2021. Pentru că sunt ambitiosi și încă nu se cunosc bine între ei și ce fel de temperamente au, scandalul razboinicilor a pornit de la o simplă lanternă.

Cu o viață grea pe care a trebui s-o îndure încă de la naștere, Georgiana nu a mai tolerat vorbele lui Musty și a sărit pur și simplu la bătaie!

Încă din prima zi a concursului această a avut multe conflicte și mereu s-a simțit marginalizată.

“Nu săriți toți când vorbesc cu unul, pentru că înseamnă că sunteți mâna în mâna împotriva mea.

Mi-am dat seama!”, a comentat Georgiana la adresa colegilor “albaștri”.

Georgiana Lupu a fost salvată de la descalificarea din competiția pentru supravițuire, Survivor România 2021!

Episodul 4, Survivor România a venit cu o surpriză fabuloasă pentru amble echipe. Cum în ediția precedentă Daniel Pavel a anunțat că vor lua o decizie în privința continuariii sau descalifacarii Georgianei Lupu din concurs, lucrurile au rămas lămurite la consiliu. Echipa Războinicilor a pierdut jocul pentru eliminare, toți se așteptau să o poate vota chiar pe mulatra echipei. Mare a fost surpriză când prezentatorul i-a anunțat că trebuie să facă eliminările între ei și nu o pot lua în considerare pe aceasta.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 4 - georgiana lupu
Georgiana Lupu la consiliu Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Georgiana Lupu descalificată de la Survivor România? Prezentatorul emisiunii Daniel Pavel a precizat: “Vom lua o decizie!”

Daniel Pavel: “Referitor la Georgiana! Această nu se va întoarce în echipa Războinicilor! Dar Georgiana poate să continue competiția la Survivor 2021 doar dacă este acceptată în echipa Faimosilor!”, a comentat acesta lăsându-i fără glas pe mulți dintre ei.

După un minut de deliberare, echipa Faimosilor a hotărât: “Da! O acceptăm!”

Vizibil emoționată, Georgiana Lupu și-a îmbrățișat noii colegi de echipă.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 4 - georgiana lupu
Georgiana Lupu salvata de echipa Faimosilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Scandal de proporții la Survivor România, în tabăra Războinicilor! Musty și Georgiana Lupu s-au luat la bătaie!

“Simt o mare emoție! Sunt puțin mândră de mine, pe de-o parte pentru că mi s-a mai dat o șansă de a demonstra ceea ce pot și mă bucur că Faimoșii m-au primit și au o inima așa de mare!”

Majda: “Noi o primim cu brațele deschise și vom face tot posibilul că ea să se integreze!”


Abonează-te pe

Citește și:

Scandal de proporții la Survivor România, în tabăra Războinicilor! Musty și Georgiana Lupu s-au luat la bătaie!

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Georgiana Lupu descalificată de la Survivor România? Prezentatorul emisiunii Daniel Pavel a precizat: “Vom lua o decizie!”

Războinicele Georgiana Lupu și Marilena Cuciurean, de la Survivor România au ajuns la cuțite! “ Ești o nesimțită!”

Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

14 iunie 2021: horoscop. O zodie pleacă în deplasare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri