Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!
Georgiana Lupu de la Survivor România

Georgiana Lupu de la Survivor România are o poveste de viaţă demnă de un film de Oscar.

Cunoscută publicului larg mai degrabă pentru numărul ei de stand-up comedy de la un un cunoscut show televizat, Georgiana Elena Lupu a trăit drama vieţii ei încă de la nașterea sa. Cum ea însăși a declarat, viața ei a fost un infern, dar a știut să își croiască un drum clădit pe multă muncă și a devenit o campioană veritabilă. Cu peste 80 de medalii la două sporturi ce presupun o pregătire temeinică, bob și atletism, Elena a răzbit în viață și a dovedit până acum că este o învingătoare.

Georgiana Lupu de la Survivor România a răzbit în viață și poate fi luată drept exemplu

Deși la prima privire te-ai putea gândi că este o femeie greu de doborât, ea este de o sensibilitate aparte și a reușit să scrie o serie de poezii dedicate persoanelor necunoscute încă, din viața ei. Încercată de soartă, protagonista noastră nu știe absolut niciun detaliu despre familia ei, în afară de mama sa.

Născută în închisoare, Georgiana a fost abandonată de mama ei și luată de Protecția Copilului din Bacău pentru a fi plasată într-un centru.

Nu a avut niciodată ocazia să-şi cunoască tatăl și a susținut că vorbele mamei ei nu mai prezintă nicio credibilitate pentru tânăra fată de doar 24 ani. Viața în plasament a fost una grea și a trebuit să răzbată cu fel de fel de lipsuri pe care un copil dintr-o familie cu posibilități nici măcar în coșmaruri nu și le poate închipui.

Georgianei i-au fost furate toate medaliile de la debutul său  de către copiii din centrele unde a locuit. Aceştia au crezut că sunt medalii din materiale prețioase, aur, argint și bronz. La vârsta de opt ani și-a cunoscut mama, iar despre tată nu știe niciun detaliu ce ar putea s-o conducă vreodată către el. Neavând niciun sprijin și suport familial, Georgiana a ales calea sportului pentru a face performanţă.

Şi-a canalizat viața pe ceva ce a făcut-o mândră de ea însăși și de realizările sale. Sportul a fost totodată și sursa ei de venit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este Giorgiana Lupu, concurenta care a aprins scânteia conflictului în tabăra albaștrilor; Războinica a trecut prin experiențe traumatizante de-a lungul vieții

Georgiana Lupu de la Survivor România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Noua concurentă a echipei "Războinicii" de la Survivor România – sezonul 2, a precizat că: "M-am înscris la <Survivor România>  pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine.

Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies