Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!


Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Georgiana Lupu de la Survivor România are o poveste de viaţă demnă de un film de Oscar.


In articol:

Cunoscută publicului larg mai degrabă pentru numărul ei de stand-up comedy de la un un cunoscut show televizat, Georgiana Elena Lupu a trăit drama vieţii ei încă de la nașterea sa. Cum ea însăși a declarat, viața ei a fost un infern, dar a știut să își croiască un drum clădit pe multă muncă și a devenit o campioană veritabilă.

Cu peste 80 de medalii la două sporturi ce presupun o pregătire temeinică, bob și atletism, Elena a răzbit în viață și a dovedit până acum că este o învingătoare.

Georgiana Lupu de la Survivor România a răzbit în viață și poate fi luată drept exemplu

Deși la prima privire te-ai putea gândi că este o femeie greu de doborât, ea este de o sensibilitate aparte și a reușit să scrie o serie de poezii dedicate persoanelor necunoscute încă, din viața ei.

Încercată de soartă, protagonista noastră nu știe absolut niciun detaliu despre familia ei, în afară de mama sa. Născută în închisoare, Georgiana a fost abandonată de mama ei și luată de Protecția Copilului din Bacău pentru a fi plasată într-un centru.

Nu a avut niciodată ocazia să-şi cunoască tatăl și a susținut că vorbele mamei ei nu mai prezintă nicio credibilitate pentru tânăra fată de doar 24 ani.

Viața în plasament a fost una grea și a trebuit să răzbată cu fel de fel de lipsuri pe care un copil dintr-o familie cu posibilități nici măcar în coșmaruri nu și le poate închipui.

Georgianei i-au fost furate toate medaliile de la debutul său  de către copiii din centrele unde a locuit. Aceştia au crezut că sunt medalii din materiale prețioase, aur, argint și bronz.

La vârsta de opt ani și-a cunoscut mama, iar despre tată nu știe niciun detaliu ce ar putea s-o conducă vreodată către el. Neavând niciun sprijin și suport familial, Georgiana a ales calea sportului pentru a face performanţă. Şi-a canalizat viața pe ceva ce a făcut-o mândră de ea însăși și de realizările sale. Sportul a fost totodată și sursa ei de venit.

Citeste si: Cine este Giorgiana Lupu, concurenta care a aprins scânteia conflictului în tabăra albaștrilor; Războinica a trecut prin experiențe traumatizante de-a lungul vieții

Georgiana Lupu de la Survivor România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

Noua concurentă a echipei "Războinicii" de la Survivor România – sezonul 2, a precizat că: "M-am înscris la <Survivor România>  pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri