Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!


Georgiana Lupu de la Survivor România are o poveste de viaţă demnă de un film de Oscar.


In articol:

Cunoscută publicului larg mai degrabă pentru numărul ei de stand-up comedy de la un un cunoscut show televizat, Georgiana Elena Lupu a trăit drama vieţii ei încă de la nașterea sa. Cum ea însăși a declarat, viața ei a fost un infern, dar a știut să își croiască un drum clădit pe multă muncă și a devenit o campioană veritabilă. Cu peste 80 de medalii la două sporturi ce presupun o pregătire temeinică, bob și atletism, Elena a răzbit în viață și a dovedit până acum că este o învingătoare.

Georgiana Lupu de la Survivor România a răzbit în viață și poate fi luată drept exemplu

Deși la prima privire te-ai putea gândi că este o femeie greu de doborât, ea este de o sensibilitate aparte și a reușit să scrie o serie de poezii dedicate persoanelor necunoscute încă, din viața ei. Încercată de soartă, protagonista noastră nu știe absolut niciun detaliu despre familia ei, în afară de mama sa. Născută în închisoare, Georgiana a fost abandonată de mama ei și luată de Protecția Copilului din Bacău pentru a fi plasată într-un centru.

Nu a avut niciodată ocazia să-şi cunoască tatăl și a susținut că vorbele mamei ei nu mai prezintă nicio credibilitate pentru tânăra fată de doar 24 ani. Viața în plasament a fost una grea și a trebuit să răzbată cu fel de fel de lipsuri pe care un copil dintr-o familie cu posibilități nici măcar în coșmaruri nu și le poate închipui.

Georgianei i-au fost furate toate medaliile de la debutul său de către copiii din centrele unde a locuit. Aceştia au crezut că sunt medalii din materiale prețioase, aur, argint și bronz. La vârsta de opt ani și-a cunoscut mama, iar despre tată nu știe niciun detaliu ce ar putea s-o conducă vreodată către el. Neavând niciun sprijin și suport familial, Georgiana a ales calea sportului pentru a face performanţă. Şi-a canalizat viața pe ceva ce a făcut-o mândră de ea însăși și de realizările sale. Sportul a fost totodată și sursa ei de venit.

Citeste si: Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana

Georgiana Lupu de la Survivor România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: 12 Razboinici vor intra in cea mai dura competitie a vietii lor: „Survivor Romania”

Noua concurentă a echipei "Războinicii" de la Survivor România – sezonul 2, a precizat că: "M-am înscris la <Survivor România> pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”.


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de coșulețe cu nucă și gem. Un desert gustos care nu necesită mult timp

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Desertul pe care oricine îl mănâncă: rulouri umplute cu cremă de vanilie

Kanal D isi pastreaza suprematia pe toate segmentele de public, cu „Survivor Romania”!

Prăjitura de foi cu miere Albinița. Se prepară în câțiva pași rapizi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 19 ianuarie 2021! O zodie pică un examen important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri