Georgiana Lupu descalificată de la Survivor România? Prezentatorul emisiunii Daniel Pavel a precizat: “Vom lua o decizie!”


Imprevizibilul s-a produs la Survivor România! După bătaia dintre Georgiana Lupu și Musty, acesta riscă să fie descalificată!


In articol:

Georgiana Lupu, tânăra de 25 de ani din echipa Războinicilor nu a participat în episodul 3 al emisiunii Survivor România. În episodul anterior a fost într-o altercație cumplită ce s-a lăsat cu bătaie între ea și Musty Camara, fratele lui Kamara. Lipsurile și-au spus cuvântul și probabil Georgiana Lupu a cedat să facă față situației concurusului filmat în Republica Dominicană.

Georgiana Lupu este eliminată de la Survivor România?

Andreea Mosneagu a precizat: “O colegă a plecat fără consiliu, fără eliminare! A plecat că a vrut ea! Georgiana sper că nu o să mai facă parte din competiție la cum a reacționat. Este un pericol pentru noi! Este un pericol și pentru celelalte fete și pentru noi că echipa! Să spună că vrea să între în joc si că o să se împiedice, numai ca să nu câștigăm noi… ne cam trage la fund sincer!”, a comentat polițista de frontieră.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 3 - andreea mosneagu
Andreea Mosneagu din echipa Razbonicilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră de la Survivor România 2021: „Am să lupt până la final”

Războinicii: “Cred că ne este mai bine așa! Și cu ea și fără ea suntem bine! Consider că o să aducă o energie proastă și acum la cum suntem noi, nu avem nevoie de energia asta!”

Cu o seară în urmă Georgiana Lupu a precizat că: “Nu săriți toți când vorbesc cu unul, pentru că înseamnă că sunteți mâna în mâna împotriva mea. Mi-am dat seama!”.

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 3 - georgiana lupu
Geoargiana Lupu risca descaluficarea din competitie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Andreea Mosneagu: “Suntem uniți și puternici! Și contează foarte mult liniștea psihică.

Atâta timp cât suntem liniștiți pshihic și nu mai avem o altă persoană care să ne provoace și să ne dezbine.. Preferăm să intrăm celelalte fete de mai multe ori pe teren.”, a încheiat această fericită fiind că există șansă că Georgiana să fie eliminată."

survivor romania 2021 - survivor romania 2021 episodul 1 - survivor romania 2021 episodul 2 - survivor romania 2021 concurenti - survivor romania 2021 clicksud - survivor romania 2021 program - survivor romania 2021 episodul 3 - daniel pavel
Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Atât echipa Faimosilor, cât și echipa Războinicilor aflate în față prezentatorul emisiunii Daniel Pavel află o veste șocantă: “ Inainte de a afla miza și traseul jocului de astăzi, aș vrea să observăm că sunt doar 11 membri în echipa Războinicilor! În urmă unor incidente va trebui să luăm o decizie în zilele următoare! Astfel de comportamnete nu vor fi acceptate la Survivor România! Astfel de reacții nu vor fi acceptate niciodată! În urmă celor ce v-am spus, Georgiana Lupu nu se află aici și nu va participa la jocul care urmează!”.


Abonează-te pe

Citește și:

Războinicele Georgiana Lupu și Marilena Cuciurean, de la Survivor România au ajuns la cuțite! “ Ești o nesimțită!”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Fiica Majdei, faimoasa de la „Survivor”, mesaj emoționant pentru mama ei: "Vreau să își trăiască acest vis..."

Marilena Cuciurean de la Războinicii a leșinat la Survivor România!

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră de la Survivor România 2021: „Am să lupt până la final”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri