„Suntem copleșiți.” Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie. Trupul o să fie incinerat!

„Suntem copleșiți.” Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie. Trupul o să fie incinerat!
„Suntem copleșiți.” Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie. Trupul o să fie incinerat!

Vestea tragică a trecerii în neființă a lui Stephan Pelger a șocat industria showbiz-ului din România. La vârsta de 43 de ani, renumitul designer și-a încheiat viața, în urma unei lupte îndelungate și dificile cu depresia. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit în propria locuință de un vecin.

Recent, s-a dezvăluit că familia lui Stephan Pelger a decis incinerarea trupului său, conform dorinței acestuia.

Citește și: „La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie

Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie
Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie[Sursa foto: Facebook]

Într-un mesaj emoționant, rudele sale au exprimat tristețea profundă în legătură cu pierderea regretatului designer și au anunțat că ceremonia de înmormântare a urnei care va conține cenușa lui Stephan va avea loc în Germania.

Familia regretatului designer a menționat că va fi organizată o ceremonie comemorativă în București. Această ceremonie va fi organizată de către prietenii aproiați ai designerului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Vestea morții iubitului nostru Steffi ne-a îndurerat profund și suntem copleșiți de valul de reacții din întreaga Românie și a lumei modei.  De la o vârstă fragedă, dragul nostru Steffi a fost un om iubitor, cald, creativ și plin de viața. În ciuda dificultăților întâmpinate pe parcursul vieții, el a avut o copilărie și o adolescență protejată și, grație hărniciei și a poftei sale neobosite de a munci, a devenit un creator de modă recunoscut și apreciat.

În ciuda succeselor sale, a rămas mereu cu picioarele pe pământ și s-a dăruit familiei și prietenilor săi.  Chiar dacă iubitul nostru Stefan ne-a părăsit atât de devreme, creațiile sale minunate și personalitatea sa iubitoare și generoasă sunt moștenirea ce va păstra memoria sa vie. Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna, dragul nostru Steffi.  O ceremonie comemorativă, organizată de prietenii apropiați ai lui Stefan, va avea loc în București, după încheierea formalităților legale.
Vom anunța în curând data și locul exact în care cei ce l-au iubit vor putea să-și rămas bun de la el. Înmormântarea urnei va avea loc în Germania, lângă München, într-un cerc familial restrâns.  Mulțumim tuturor pentru miile de mesaje primite pe diverse canale. Fiecare mesaj în parte ne alină și ne arată ce suflet minunat a fost Stefan. De asemenea, rugăm mass-media să fie chibzuită și să păstreze discreția.
”,
a transmis familia Pelger, pe Instagram.

Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie

Stephan Pelger a murit, fără a-și îndeplini ultima dorință

Timp de aproape zece ani, Stephan Pelger a avut o luptă cu sistemul pentru a-și îndeplini dorința cea mai mare, aceea de a deveni părinte. Din păcate, spre norocul său, nu i s-a îndeplinit această dorință.

Cu ceva timp în urmă, Stephan Pelger a ales să fie sincer și a dezvăluit despre marele său dor de a adopta un copil, însă din păcate, acest vis nu s-a concretizat niciodată.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Am deja actele depuse de vreo nouă ani, dar în România să înfiezi un copil, un bărbat single și gay e foarte complicat.

Părinții single au mult mai multe probleme, la noi (nr. în România) încă, din păcate, este familia tradițională familia tradițională compusă din doi părinți. ”, a declarat Stephan Pelger, în urmă cu ceva timp, pentru un post TV.

Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie
Cum a reacționat familia lui Stephan Pelger, după tragedie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies