„Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă

„Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă
„Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă

În urmă cu un an, Stephan Pelger povestea despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Designerul avea coșmaruri și atacuri de panică, după ce a fost victima unui jaf.

Cu un an în urmă, celebrul creator de modă a povestit ce probleme de sănătate are, dar și prin ce eveniment marcant a trecut. Acesta a fost victima unui jaf, atunci când se afla în Franța, iar atacul de panică de care a avut parte a fost unul pe măsură.

Citește și: „I-am dat un anumit tip de pastile.” Ce a mărturisit vecina lui Stephan Pelger, după ce acesta s-a stins din viață

Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar

Cu o zi în urmă, designerul de modă a fost găsit fără suflare chiar în propria casă. În vârstă de doar 44 de ani și cu toată viața înainte, acesta a decis că cea mai bună modalitate este să își pună capăt zilelor, după ce o lungă perioadă de timp s-a confruntat cu o depresie puternică.

În urmă cu un an, acesta a fost invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă” și a povestit că se confruntă cu anxietate și atacuri de panică puternice.

În cadrul emisiunii, Stephan a mărturisit că și-a tatuat data în care viața lui nu a mai fost la fel, mai exact, 12 august 2018. În acel moment, el se afla la Cannes, unde a fost jefuit chiar pe Coasta de Azur.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Celebrul creator de modă se afla într-un club și purta bijuterii care valorau aproximativ 120 de mii de euro.

„M-a pus psihiatrul să-mi tatuez data de 12.08.2018. Eram la Cannes, era destinația mea favorită de vacanță. M-am pregătit pentru restaurant, purtam bijuterii în valoare de 120 de mii, jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Costa de Azur, diverși oameni sunt filați, după răpiți, jefuiți.

Povestea a fost foarte ciudată. Am ieșit de pe ușa clubului și țin minte doar că am fost împins, dar 11 ore nu am mai avut memorie.M-am trezit în portbagajul unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț. La 9 dimineață m-a găsit poliția și la 11 noaptea plecasem de la restaurant. Am fost găsit în chiloți, fără bijuterii, fără nimic”, a dezvăluit Stephan Pelger în urmă cu un an, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

 Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar.
Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar.[Sursa foto: Instagram]

Designerul se confrunta cu atacuri de panică și coșmaruri

Abia la un an, după momentul în care a fost jefuit, Stephan Pelger a început să își revină și a putut deschide acest subiect. Cu toate acestea, el a mai spus că în toată perioada a avut multe atacuri de panică și coșmaruri.

Citește și: Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

„Am atacuri de panică, coșmaruri, mă trezesc că se închide brusc o ușă în spatele meu și tresar, sunt chestii cu care rămâi și probabil că în timp se vor ameliora. De dispărut, nu cred că vor dispărea complet, pentru că ce s-a întâmplat a fost mult prea profund, dar în ziua de astăzi pot vorbi despre acest eveniment”, a mai declarat designerul.

 Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar.
Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormiCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies