„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

Cu 4 ani în urmă, Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Din păcate, recent, Stephan Pelger a fost găsit fără suflare chiar la el în casă. Se pare că cei doi au trecut prin aceleași lucruri, iar celebrul designer de modă a adus acest subiect în discuție.

Cu doar câteva luni în urmă, Stephan Pelger discuta despre tragedia morții prietenului său, Răzvan Ciobanu, un eveniment care a cutremurat industria showbizului în acea perioadă. Cunoscutul creator de modă a pierit pe 29 aprilie 2019, la vârsta de 46 de ani, într-un accident de mașină tragic petrecut în județul Constanța.

Era cunoscut faptul că Răzvan Ciobanu lupta cu depresia în acea perioadă. Patru ani mai târziu, prietenul său, Stephan Pelger, a ales să-și pună capăt vieții, după ce discutase în repetate rânduri despre problemele pe care le aducea depresia în viața sa.

Citește și: „Am fost destul de dezamăgit” Stephan Pelger a vorbit despre ce s-a întâmplat cu ținutele pe care i le-a făcut lui Carmen Iohannis

Ce spunea Stephan Pelger despre cauza morții lui Răzvan Ciobanu

Deoarece în ultimele sale postări pe rețelele sociale, Stephan Pelger părea mereu fericit, în compania prietenilor săi, nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să se întâmple.

Cu toate acestea, inevitabilul a avut loc, întrucât designerul vorbise despre depresia și insomniile cu care se luptase de mult timp. În plus, recent, Stephan Pelger menționase că a fost externat dintr-o clinică de dezintoxicare.

În cadrul unei emisiuni TV, Stephan Pelger a povestit despre situația lui Răzvan Ciovanu, spunând că depresia este o boală și o stare cu care te naști.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Aș vrea să dau un exemplu, foarte trist. Ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu. La fel i s-a întâmplat. Spirala aceasta în care l-a dus această boală, pentru că este o boală, nu este o distracție. Este o stare cu care te naști. E o depresie latentă”, a spus Stephan Pelger despre decesul lui Răzvan Ciobanu, în cadrul unei emisiuni TV.

La acea vreme, designerul a exprimat cu tristețe despre această boală care provoacă pierderi tot mai mari în rândul tinerilor și care, adesea, este depistată prea târziu sau nu este luată în

serios.

„Și eu am fost prieten foarte bun cu el. România nu are puterea de a trata tineri care suferă de această boală. Sunt extrem de mulți oameni care ar vrea să ceară ajutor, dar nu au de la cine, nu au bani”, a mai spus Pelger.

Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Stephan Pelger suferea de depresie de la vârsta de 10 ani

Din păcate, Stephan Pelger a suferit de depresie încă de la vârsta de 10 ani, însă acest lucru se datorează copilăriei sale traumatizante. După ce a fost abandonat de mama sa și familia biologică și a petrecut o perioadă în orfelinatele comuniste din România, viața sa a luat o întorsătură când a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

Cu toate acestea, depresia nu a dispărut de la sine, chiar și după ce a căutat ajutor specializat.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani la Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim.

(…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare”, a mai mărturisit celebrul creator de modă.

Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Încă, din păcate, este familia tradițională!” Care a fost dorința pe care Stephan Pelger nu a reușit să și-o îndeplinească

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies