“Încă, din păcate, este familia tradițională!” Care a fost dorința pe care Stephan Pelger nu a reușit să și-o îndeplinească

“Încă, din păcate, este familia tradițională!” Care a fost dorința pe care Stephan Pelger nu a reușit să și-o îndeplinească

Dorința cea mare a celebrului designer, Stephan Pelger, nu a reușit să fie îndeplinită înainte ca acesta să treacă la cele veșnice.

Stephan Pelger  a fost unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți designer, de la noi din țară. Astfel, de-a lungul carierei sale, acesta a reușit să intre în sufletele multor persoane, odată ce a intrat în lumina reflectoarelor, datorită carismei și sincerității sale. 

 

Stephan Pelger s-a stins din viață, înainte de a deveni părinte

Se pare că marea sa dorința, a fost aceea de a deveni părinte. Cu toate acestea, vestea a căzut ca un fulger, atunci când, cu doar câteva zile în urmă, s-a aflat faptul că  Stephan Pelger  a trecut în neființă, ceea ce a întristat pe toată lumea.

Astfel, marea sa dorință, de a deveni părinte, nu s-a mai îndeplinit, deși regretatul designer făcuse toate demersurile necesare pentru a adopta un copil, luptându-se chiar și cu statul, timp de aproape un deceniu, însă fără niciun rezultat.

Am deja actele depuse de vreo nouă ani, dar în România să înfiezi un copil, un bărbat single și gay e foarte complicat. Părinții single au mult mai multe probleme, la noi (nr.

în România) încă, din păcate, este familia tradițională, familia tradițională compusă din doi părinți.  ”, a declarat Stephan Pelger, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Citește și: Gestul incredibil facut de Gigi Becali la locul accidentului rutier: "Respect. E un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta". Internauții l-au copleșit cu mesaje- radioimpuls.ro

stephan pelger biografie

Dorința cea mare a celebrului designer, Stephan Pelger, nu a reușit să fie îndeplinită înainte ca acesta să treacă la cele veșnice.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

 

Stephan Pelger va fi incinerat

Atunci când vine vorba despre trecerea în neființă a cunoscutului designer, Stephan Pelger, se pare că Tania Budi a fost cea care a dezvăluit faptul că mama acestuia a decis să-i incinereze trupul neînsuflețit, în România.

Cu toate acestea, mai multe detalii despre acest aspect, nu sunt încă știute.

Ne-am gândit și vorbim despre lucrurile astea încontinuu. Mama lui a aflat vestea, fiind în metastază în azil, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze. Nu se știe încă, când și cum. Vom dezbate cu prietenii. În primul rând, din cauza durerii, comunicarea dintre noi e destul de grea.

Sunt mulți oameni care se mobilizează. Incinerarea va avea loc în România.  ”, a declarat Tania Budi.

stephan pelger rochii

Dorința cea mare a celebrului designer, Stephan Pelger, nu a reușit să fie îndeplinită înainte ca acesta să treacă la cele veșnice.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?Citește și:

Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?

„Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

ego.ro În ce să înmoi prosoapele de bucătărie murdare, înainte de a le spăla la mașină. Metoda secretă a bunicii

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies