Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?

Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?
Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?

Legiștii au stabilit cauza exactă a morții lui Stephan Pelger.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai îndrăgiți designeri de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, Stephan Pelger a colaborat cu numeroase vedete, iar creațiile sale au fost apreciate atât la noi în țară, cât și în străinătate. Astfel, vestea că îndrăgitul designer s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani a venit ca un trăsnet pentru apropiații acestuia.

Designerul a fost găsit fără suflare în apartamentul său de către un vecin, care a anunțat autoritățile.

În urma decesului său, trupul neînsuflețit al designerului a fost dus la INML, în vederea stabilirii autopsiei.

Care este cauza exactă a morții lui Stephan Pelger

Citește și: „Am fost destul de dezamăgit” Stephan Pelger a vorbit despre ce s-a întâmplat cu ținutele pe care i le-a făcut lui Carm Iohannis

Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?
Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Conform unor surse din cadrul INML, legiștii au stabilit cauza decesului acestuia. Astfel, s-a confirmat că moartea designerului s-a produs prin spânzurare. De asemenea, se va efectua și un examen toxicologic, iar cadavrul bărbatului nu a fost ridicat încă de la INML.

Mama designerului se află în Germania, acolo unde este internată într-o unitate spitalicească, având grave probleme de sănătate, iar Stephan Pelger nu are aparținători în România.

 

„Mama sa e internată în Germania și este posibil ca trupul său să fie trimis acolo pentru a fi  înmormântat .”, au declarat, surse INML, pentru Gândul.ro.

Stephan Pelger se lupta cu depresia

Citește și: „Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?
Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?[Sursa foto: Facebook]

Ultima perioadă din viața lui Stephan Pelger a fost întunecată de boala cruntă de care suferea încă din copilărie și care s-a accentuat treptat. Astfel, designerul, suferea de ceva timp de insomnii și depresie. Se pare că, în cele din urmă, nu a mai putut să reziste acestei suferințe și a decis să-și pună capăt zilelor.

„Nu poți să dormi, nu poți să te odihnești.

Se tratează cu medicamente. Ele se iau în crescendo. Se începe din punctul acela din Franța, de atunci am început să iau pastile de somn de 5 ani. Pastilele sunt foarte toxice, iei una la început, apoi 2, 3, apoi 4 și începi să nu mai ai control asupra lor. Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România.
Apoi la 21 de ani la Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare.”
, a dezvăluit Stephen Pelger, pentru un post TV, în urmă cu ceva timp.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

„Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună!” Ce au mărturisit Elwira și Mihai Petre, după 15 ani de căsnicie

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies