„Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux.” Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță. Artista a împărtășit totul cu fanii

„Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux.” Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță. Artista a împărtășit totul cu fanii
„Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux.” Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță. Artista a împărtășit totul cu fanii

Lidia Buble este o persoană foarte sinceră, iar cu această ocazie le-a mărturisit tuturor celor care o urmăresc că a avut parte de un eveniment la care nu se aștepta, și anume, a fost jefuită chiar de ziua ei de naștere.

Vedeta era cazată într-un hotel luxos, iar din păcate nu este prima dată când i se întâmplă un asemenea lucru.

Citește și: „Astăzi îl prezint pe iubitul meu” Lidia Buble l-a prezentat, într-un final, pe cel care i-a furat inima

Ce i s-a întâmplat Lidiei Buble în vacanță

Cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani, Lidia Buble a decis să meargă într-o vacanță pentru a se bucura.

Chiar dacă a fost cazată la un hotel de lux, artista și-a dat seama că i-a fost furată o geantă care valora foarte mult.

Cântăreața le-a arătat urmăritorilor săi fotografii cu geanta, care poate valora chiar și 10.000 de euro. Pe internet, modelul pe care îl avea ea, poate fi achiziționat la mână a doua, iar prețul se va situa între 1000 și 2000 de euro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

„Nu că am nervi, bubui de nervi. Nu sunt foarte sigură, dar mă rog la Dumnezeu să greșesc. Măi oameni buni, e a doua vacanță în care mi se fură genți din camera de hotel. În urmă cu două luni mi s-au furat două genți. Și nu vorbim despre orice fel de genți. Și acum este a doua oară când cred, există o foarte mică șansă și sper din suflet să o fi uitat acasă, că dacă nu, întorc Pământul cu susul în jos.

O iau razna dacă mi se întâmplă iarăși asta, iar în următoarea vacanță plec doar cu hainele de pe mine”, au fost primele detalii oferite de Lidia Buble.

Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță.
Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță.[Sursa foto: Instagram]

Ce are de gând să facă Lidia Buble după acest jaf din camera de hotel

Lidia Buble a revenit pe rețelele de socializare unde și-a ținut fanii la curent, vorbind despre ceea ce se întâmplă cu geanta sa.

Din păcate, articolul a fost furat chiar din camera de hotel, iar artista nu mai are nicio șansă să îl recupereze.

Mai mult de atât, pentru a fura geanta, hoțul i-a spart valiza. Artista nu se mai simte în siguranță nicăieri și a mărturisit că în viitoarele vacanțe nu își va mai lua nimic la ea, pentru a fi sigură că nu va mai trece prin acest tip de experiențe neplăcute.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Geanta nu este acasă, a fost furată. Nu o să stau cu mâinile în sân să nu fac nimic. Foarte mulți dintre voi mi-ați dat mesaje că de ce nu le-am închis în seif. Nu-mi încap în seif, multe lucruri nu-mi încap în seif. Mulți dintre voi mi-ați scris că de ce nu le-am închis în valiză. Primele genți care mi-au fost furate, într-o altă vacanță, erau într-o valiză închisă.

Mi-a fost spartă valiza și mi-au fost furate gențile. Îmi vine să o iau razna. Am spus ieri că asta o să fac de acum încolo: când o să mai plec în vacanțe, pur și simplu nu îmi mai iau lucruri la mine. Nu mai am siguranță nicăieri și nici nu stau la orice fel de hotel. Și dacă aș fi stat, oriunde, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Este ceva ce nu ai voie să faci în viața asta. Așa că, dragilor, mare atenție de acum încolo când plecați în vacanță. Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Vă zic eu că se poate întâmpla, am trecut de două ori prin asta unde am fost cazată. Nu știu, într-adevăr, ceasurile, diamantele, cardurile, banii și astea micuțe, da, încap. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară. Îmi vine și să urlu, trec prin foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță.
Ce i s-a întâmplat Lidie Buble în vacanță.[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Suntem la a treia locație.” Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, schimbări în ceea ce privește nunta. Cei doi se pregătesc pentru cea mai specială ziCitește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

“Mi-era rușine să zic.” Dani Oțil a primit un bilețel misterios de la o vecină! Cum a reacționat prezentatorul TV, după ce a citit mesajul

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies