Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards
Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

Pentru al optulea an consecutiv, ELLE desemnează cele mai influente personalități din social media în cadrul prestigioasei gale ELLE New Media Awards.

 Evenimentul, care a devenit unul dintre cele mai stylish și așteptate momente în comunitatea online din România, a avut loc aseara, încântând și inspirând publicul prin inovație, creativitate și talentul nativ al influencerilor autohtoni.

În cadrul Elle New Media Awards 2023, Raluca Bădulescu, vedeta Kanal D2 si unul dintre juratii de la “Bravo, ai stil!”, a strălucit la categoria Celebrity și a fost premiata, prin votul publicului, pentru influența sa remarcabilă în mediul online.

Raluca Bădulescu, o prezență cunoscută și adorată în peisajul digital românesc, a fost distinsă cu prestigiosul trofeu la această categorie.

Nominalizările la categoria Celebrity au fost extrem de competitive, fiind incluse nume sonore precum Inna, Antonia, Lidia Buble, Andreea Berecleanu, Alina Eremia și Irina Rimes, toate fiind recunoscute pentru contribuția lor semnificativă în domeniul lor de activitate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

“Sunt extrem de emotionata! Este o onoare și o mare bucurie pentru mine să primesc acest premiu și să împărtășesc această experiență cu voi. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea neîncetată”,  a spus Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu a reușit să se distingă prin stilul său inconfundabil și prin modul în care comunică cu comunitatea online. Cu un simț al modei aparte, îndrăzneț și inovator, Raluca a captivat audiența prin creativitate și prin implicarea activă în diverse proiecte digitale, dar si ca jurat al celei mai iubite emisiuni de fashion din Romania,

“Bravo, ai stil!”.

Prin intermediul rețelelor sociale, Raluca Bădulescu a devenit o sursă de inspirație pentru mii de oameni, oferind sfaturi de fashion și beauty, dar și dezvăluind aspecte autentice din viața sa. Talentul său, entuziasmul și conexiunea puternică cu publicul au contribuit în mod substanțial la succesul și recunoașterea sa în mediul digital.

Felicitări, Raluca Bădulescu, pentru distincția meritată! Continuă să ne surprinzi și să ne inspiri!Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Horoscop 21 mai 2024. O zodie va începe să facă noi activități care să îi pună în valoare

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies