„Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

„Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului
„Mama lui a decis” Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului

Tania Budi a declarat ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al lui Stephan Pelger.

Stephan Pelger a fost găsit mort în apartamentul său în data de 8 iunie. Potrivit informațiilor existente la ora actuală, designerul s-a sinucis prin spânzurare, după o teribilă luptă pe care a avut-o cu depresia și insomniile.

Stephan Pelger a fost un nume de referință în industria modei, având numeroase colaborări atât la noi în țară, cât și în străinătate. Mai mult decât atât, regretatul designer a fost foarte apreciat de nume cunoscute din showbizul românesc, având o relație de prietenie cu majoritatea vedetelor care au colaborat cu acesta.

Printre ele se numără și Tania Budi. Vedeta a fost extrem de apropiată de bunul său prieten, iar vestea că acesta s-a stins din viață a reprezentat pentru ea o grea încercare.

Astfel, în cadrul unui interviu, blondina a dezvăluit mai multe detalii despre moartea lui Stephan Pelger și ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al designerului după ce formalitățile legale vor fi încheiate.

Stephan Pelger va fi incinerat

Citește și: „Eram în pragul unui burn out la începutul anului.” Ce a făcut celebrul creator de modă, înainte să își pună capăt zilelor. Stephan Pelger se afla într-o stare gravă

Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului
Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Tania Budi a povestit că mama adoptivă a creatorului de modă a decis ca fiul ei să fie incinerat în România. Femeia se află internată într-o clinică din Germania, în stare gravă, iar astfel, apropiații designerului s-au mobilizat pentru a demara procedurile și a veni în sprijinul femeii.

Ulterior, după ce trupul neînsuflețit al designerului va fi incinerat în România, urna va fi trimisă în München, pentru ca Stephan Pelger să fie înmormântat lângă tatăl lui.

Mama lui a aflat. Fiind în metastază în azil, au sedat-o înainte să îi dea vestea. Doamna a ales să îl incinereze, deci încă nu se știe ce, cum și în ce fel. ”, a spus Tania Budi în cadrul unei emisiuni.

Stephan Pelger a fost adoptat

Citește și: „Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă

Ce se va întâmpla cu trupul lui Stephan Pelger? Tania Budi a vorbit despre decesul designerului
Stephan Pelger [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Stephan Pelger a fost înfiat la vârsta de un an.

Designerul a mărturisit în repetate rânduri că se simte recunoscător pentru că a primit în dar șansa la o viață frumoasă, alături de doi oameni care i-au fost părinți cu adevărat. Astfel, chiar dacă cei doi nu erau părinții săi biologici, designerul a avut o legătură specială cu aceștia și nu a dorit niciodată să afle mai multe detalii despre cei care i-au dat viață.

Vestea că fiul său s-a sinucis a venit ca un trăsnet pentru femeia de 81 de ani, care se află în stare gravă într-o clinică din Germania.

În primul rând, din cauza durerii cumplite, comunicarea între noi este destul de grea, dar suntem foarte mulți oameni care ne-am mobilizat și vedem ce putem face. Știm doar că mama lui a decis să fie incinerat, după aceea trimis în München și înmormântat lângă tatăl lui. Momentan, atât știu, restul sunt informații care nu sunt sigure și nu pot să le spun .”, a mai spus Tania Budi.

 Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

„Nu ne trecea prin cap că o să rămânem 23 de ani împreună!” Ce au mărturisit Elwira și Mihai Petre, după 15 ani de căsnicie

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies