Sunt atat de periculoase incat au fost interzise! Uite care sunt cele mai daunatoare alimente din lume  


Aceste alimente sunt extrem de periculoase pentru sanatatea noastra. Unele dintre ele au fost interzise de Uniunea Europeana insa ele inca se regasesc pe rafturile magazinelor din anumite parti ale lumii (cum ar fi Statele Unite).

 

Arsenicul din pui

Arsenicul din pui

Sunt anumiti fermieri care aleg in continuare sa le dea puilor arsenic. Aceasta este o substanta toxica utilizata pentru a le dilata vasele de sange, astfel incat carnea sa para mai roz si mai proaspata.

Carnea din conserve, iradiata

Pentru conservare, unii producatori expun carnea unor nivele reduse de radiatie.

Painea toxica

Pentru a scurta timpul necesar dospirii, anumiti producatori folosesc acidul bromic in compozitia painii. Consumul substantei poate duce la dereglari ale rinichilor si a sistemului nervos si favorizeaza aparitia cancerului.

Coloranti artificiali

Fiind create din gudron de carbune sau petrol, colorantii artificiali pot fi foarte nocivi. Ei potenteaza aparitia mai multor forme de cancer, precum si deterioarea celulelor.

Faina

Pentru a face faina sa aiba o culoare impecabila, anumiti producatori folosesc o substanta utilizata in mod normal pentru producerea cauciucului, a saltelelor sau a unor produse din plastic.

Carnea tratata cu hormoni

In ultimii ani s-a observat o crestere a numarului de imbolnaviri de cancer hormonal. O posbilia explicatie este folosirea excesiva a hormonilor pentru cresterea vitelor.

Carnea de porc

Pentru cresterea masei musculare a animalelor este folosit un aditiv alimentar numit rectopamina. O substanta asemanatoare este folosita si in producerea medicamentelor impotriva astmului. Consumul acetui aditiv duce la obezitate, probleme cardiace, insomnie, dureri de cap si tremurat.

Bauturile energizante

Anumite bauturi energizante contin ulei vegetal bromat, o substanta folosita la solutiile ignifuge. Substanta este este extrem de periculoasa – afecteaza tiroida si faciliteaza aparitia bolilor autoimune.

Sursa www.9am.ro

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Iancu și-a dus iubita la stână pentru a-i arăta măgărușul lui! Ce a pățit Denisa după ce s-a jucat cu ”pet-ul” Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri