”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare
”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

Adela Popescu a oferit declarații despre discuția purtată cu Radu Vâlcan, referitoare la bani. Iată ce a dezvăluit actrița!

Adela Popescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și prezentatoare TV din țara noastră. Vedeta se bucură de o carieră de succes, cât și de o familie minunată pe care a reușit să o clădească alături de Radu Vâlcan. În urmă cu puțin timp, Adela a făcut câteva dezvăluiri pentru comunitatea sa numeroasă de fani de pe rețelele de socializare, în legătură cu banii cheltuiți în casă.

Astfel, prezentatoarea TV a mărturisit că ea și soțul ei au hotărât să nu mai mănânce în oraș, la restaurant. După ce au făcut niște calcule și au analizat situația, cei doi au căzut de comun acord să meargă de mai multe ori la cumpărături pe săptămână, pentru a găti acasă.

“După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special.

Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu, pe Instagram.

Citește și: “Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani[Sursa foto: Instagram]

Cum gestionează Adela Popescu și Radu Vâlcan certurile în relația de cuplu

Adela Popescu a fost întotdeauna apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă cu fiecare ocazie. Astfel, vedeta nu s-a ferit să vorbească despre certurile care apar, inevitabil, în relație, dar și cum pot cei doi parteneri să gestioneze și să treacă peste situațiile neplăcute.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare.  Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?”. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat. Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică.

Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta” apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumătate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință. [râde]”, a mărturisit artista pentru paginadepsihologie.ro.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citește și: Andreea Popescu a avut parte de o experiență traumatizantă!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies