”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare
”Suma ne-a înfuriat.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani! Cei doi își doresc o schimbare

Adela Popescu a oferit declarații despre discuția purtată cu Radu Vâlcan, referitoare la bani. Iată ce a dezvăluit actrița!

Adela Popescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe și prezentatoare TV din țara noastră. Vedeta se bucură de o carieră de succes, cât și de o familie minunată pe care a reușit să o clădească alături de Radu Vâlcan. În urmă cu puțin timp, Adela a făcut câteva dezvăluiri pentru comunitatea sa numeroasă de fani de pe rețelele de socializare, în legătură cu banii cheltuiți în casă.

Astfel, prezentatoarea TV a mărturisit că ea și soțul ei au hotărât să nu mai mănânce în oraș, la restaurant. După ce au făcut niște calcule și au analizat situația, cei doi au căzut de comun acord să meargă de mai multe ori la cumpărături pe săptămână, pentru a găti acasă.

“După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special.

Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante. Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a mărturisit Adela Popescu, pe Instagram.

Citește și: “Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani[Sursa foto: Instagram]

Cum gestionează Adela Popescu și Radu Vâlcan certurile în relația de cuplu

Adela Popescu a fost întotdeauna apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă cu fiecare ocazie. Astfel, vedeta nu s-a ferit să vorbească despre certurile care apar, inevitabil, în relație, dar și cum pot cei doi parteneri să gestioneze și să treacă peste situațiile neplăcute.

„Procesul acesta de împăcare s-a schimbat mult, în ani. Dacă, la început, ne certam și nu mai vorbeam și o săptămână, acum intrăm mai greu în starea de îmbufnare.  Dacă, totuși, se întâmplă, ne trece repede cu o ciupitură, un „îți dau o cafea în oraș?”. Din poziția asta ne e mai ușor să comunicăm ce ne-a deranjat. Eu sunt cea nonconflictuală dintre noi și cred că și cea mai empatică.

Așa că nu rănesc, niciodată, cu voie. Dacă, totuși, se întâmplă, prima etapă e să încerc să îl conving că „tu m-ai determinat să spun asta” apoi, efectiv îmi cer scuze. Uneori, cu jumătate de gură, alteori, cu credință. Radu își cere scuze mai des și mai ușor. Bine, asta și pentru că el greșește mai des și cu mai multă ușurință. [râde]”, a mărturisit artista pentru paginadepsihologie.ro.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: Andreea Popescu a avut parte de o experiență traumatizantă!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie legată de bani[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies