“Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

“Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public
“Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului.” Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan! Vedeta și-a cerut iertare în mod public

Adela Popescu a făcut o serie de declarații în mediul online despre ce i-a făcut soțului ei, pentru a ieși cu prietenele sale în oraș.

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe de la noi din țară. Datorită carierei sale de succes, vedeta a reușit să strângă de-a lungul timpului o comunitate mare de fani, care îi stau alături la fiecare pas. Recent, Adela a împărtășit cu admiratorii ei de pe Instagram faptul că partenerul ei, Radu Vâlcan, i-a propus să gătească împreună, cât timp erau singuri acasă, însă prietenele sale au hotărât să se vadă în oraș, iar blondina nu a putut refuza ieșirea, lăsându-și soțul să se ocupe de treburile casnice.

„Radu mi-a propus să ne bem cafeaua în oraș. La întoarcere am făcut piața și planul de prânz. Radu avea chef să gătească supă cremă de apio și file de pește cu nu știu ce sos.(...) Însă la scurt timp pe grupul meu de WhatsApp cu Alina Chivulescu și Dana Rogoz s-a propus o întrevedere spontană. Mi-am cerut mii și miliarde de scuze soțului și am fugit să o ridic pe Alinuca din drum.

Dana aștepta pe Calea Victoriei la un meniul zilei. Am mâncat excelent vită la cuptor și salată. Și s-a vorbit. Muuult, ca pe vremuri.”, le-a povestit Adela Popescu urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: ”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Cum își petrece Adela Popescu timpul, de când a luat o pauză de la activitatea din televiziune

În urmă cu puțin timp, Adela Popescu a decis să ia o pauză de la activitatea profesională, motiv pentru care își petrece tot timpul alături de cei trei copii ai săi. Vedeta a făcut o postare pe pagina personală de Instagram, unde i-a surprins pe băieții ei gătind.

Astfel, admiratorii din mediul online nu au ezitat să o felicite în secțiunea de comentarii, deoarece profită de timpul liber pentru a face activități distractive cu copiii săi.

„Cel mai des e greu si uneori frumos. Dar si când e frumos…bubuie inima”, a scris Adela Popescu, în dreptul unor imagini în care apar cei 3 băieți ai săi.

Citește și: “Viaţa mea de acasă este complicată.” Adela Popescu vrea să se retragă din televiziune

Adela Popescu, gest neașteptat față de Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„M-am speriat.” Ce i s-a întâmplat Adelei Popescu într-un mall din București

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies