”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!
”Acum nu mai conduc eu.” Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier!

Adela Popescu s-a destăinuit în cadrul unui interviu, în care a vorbit despre cum și-a distrus automobilul în urma unui accident rutier.

Adela Popescu se numără, fără doar și poate, printre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta a dovedit, de-a lungul timpului, că a fost înzestrată cu un talent desăvârșit, însă se pare că acest lucru nu se aplică atunci când vine vorba de condus, așa cum a declarat chiar actrița.

Adela Popescu, dezvăluiri despre cum a făcut accident cu mașina

Recent, Adela Popescu a oferit mai multe detalii despre cum a reușit să își facă o mașină daună totală, din cauza faptului că făcea mai multe lucruri simultan, în timp ce conducea.

„Am făcut o mașină daună totală, pentru că mâncam struguri și vorbeam la telefon, în același timp. Și conduceam, ascultam și muzică. Și vorbeam și cu oameni în trafic. Cam asta ar fi”,

a povestit Adela Popescu, în cadrul unui interviu.

Citește și: “Când vine vorba de mama lui, nici nu apucam să deschid gura.” Adevarata relație dintre mama lui Radu Vâlcan și Adela Popescu. Vedeta a mărturisit că soțul ei a intervenit între ele

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier[Sursa foto: Instagram]

Cu toate astea, prezentatoarea TV a recunoscut că nu a fost prima oară când a avut parte de experiențe asemănătoare la volanul mașinii. Astfel că, în urmă cu ceva timp, Adela Popescu a dezvăluit că a reușit să lovească șase mașini în timp ce se afla în parcare, iar altă dată se pare că aceasta nu mai știa cum să iasă dintr-un rond, din spusele unui fost coleg al vedetei.

„În prima lună când am luat carnetul m-am dus la o nuntă. Până am ieșit din parcarea nunții, am lovit șase (n.r mașini). Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum nu mai conduc eu.”, a spus Adela Popescu.

“Era un rond înainte de intrarea pe autostradă, ea nu știa să iasă din rond. Așa că, ce face un om când nu știe să iasă din rond? Nu merge încontinuu, se oprește.

S-a oprit în rond ca să se gândească”, a mai declarat Bogdan Ciudoiu, un fost coleg al vedetei, din perioada în care aceasta avea o emisiune TV.

Citește și: “Este prima dată când am întâmpinat o așa situație”. Radu Vâlcan vorbește despre separarea dintre el și Adela Popescu

Adela Popescu a fost implicată într-un accident rutier[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

“Viaţa mea de acasă este complicată.” Adela Popescu vrea să se retragă din televiziune

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

De ce s-a prăbușit, de fapt, elicopterul în care se afla președintele Iranului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies