Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru. Adela Popescu a publicat fotografia

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale a reușit să își creeze o comunitate mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute.

Soțul Adelei Popescu este prezent pe micile ecrane de mult timp și a reușit să intre în sufletul celor de acasă, încă de la începutul carierei.

Citește și: Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru

Cu toate că cei de acasă îl cunosc de foarte mult timp, nu mulți știu cum arăta acesta înainte să devină celebru, iar din acest motiv, Adela Popescu le-a făcut o surpriză

fanilor și a postat o fotografie cu soțul ei, de pe vremea când avea doar 25 de ani.

„Soțu` la 25 de ani. Mi scuzi”, a scris Adela Popescu, în dreptul fotografiei cu Radu Vâlcan.

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Ce studii are Radu Vâlcan

Radu Vâlcan are o carieră de succes în domeniul televiziunii, dar nu mulți dintre cei care îl apreciază știu că meseria pe care trebuia să o practice era cu totul alta.

Prezentatorul TV a absolvit 12 clase la Liceul Industrial de Electronică din Capitală, iar apoi a aplicat la Facultatea de Marketing, din cadrul Academiei de Studii Economice, din București, unde a fost student și a terminat-o cu brio.

Pe lângă aceste aspect, un alt lucru pe care cei care îl apreciază pe Radu Vâlcan nu îl știu, este că în adolescență, el își dorea să înființeze o trupă Rock. 

Cu toate acestea, soțul Adelei Popescu nu va uita niciodată de unde a plecat, iar în urmă cu mai mult timp a dezvăluit că primul său job a fost ca vânzător de ziare.

În momentul actual Radu Vâlcan se bucură de o carieră de succes și este recunoscător pentru tot ce i-a oferit viața. El are o familie fericită, iar lucrurile merg foarte bine și pe plan profesional. El și Adela Popescu se bucură de trei copii minunați și își doresc ca micuții să aibă parte de tot ce este mai bun în viață. 

Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru
Cum arăta Radu Vâlcan înainte să devină celebru[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este ADELA POPESCU. „Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Mama trebuie mereu să știe unde sunt''

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Ce reacție a avut Adela Popescu, atunci când a vorbit despre Dan Bordeianu. Cabral, la un pas să părăsească platoul

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies