Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!

Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!
Suc din legume pentru copiii mofturosi! Iata recomandarea lui Carmen Bruma!

Acest suc de legume este metoda perfecta de a convinge un copil mofturos sa manance legume.

 

"Metoda presarii la rece( prin care legumele sunt stoarse cu o viteza  mica de catre axul melcat si datorita acestui lucru nu se oxideaza) este ideala pentru sucurile pe care le pregatim copiilor, pentru ca avem garantia ca toate vitaminele si mineralele  din ingredientele alese sunt pastrate. Sucurile sau smoothie-urile  sunt o modalitate prin care va asigurati ca legumele proaspete fac parte din meniul zilnic al copiilor.  Puteti sa adaugati si un fruct pentru ca succesul sa fie garantat.
Pentru suc am folosit urmatoarea combinatie de legume si fructe:
-2 morcovi mari(250g)
– 50 g sfecla rosie
– 1 mar (100g)
– 1 ardei gras rosu (50g)
– un castravete mic de gradina (70 g) pe care il curatati partial
Se monteaza sita pentru suc, se spala ingredientele, se
curata sfecla si morcovii si se introduc pe rand in storcator. Sucul se bea imediat dupa preparare, ca gustare intre mese. Atentie insa, sucurile de fructe si legume se dau copiilor cu moderatie si nu trebuie sa inlocuiasca  portiile de legume si fructe proaspete in varianta solida. Daca va ramane suc, puteti sa-l beti cu incredere, energizeaza si nu ingrasa", scrie Carmen Bruma pe blog.

"Metoda presarii la rece( prin care legumele sunt stoarse cu o viteza  mica de catre axul melcat si datorita acestui lucru nu se oxideaza) este ideala pentru sucurile pe care le pregatim

copiilor, pentru ca avem garantia ca toate vitaminele si mineralele  din ingredientele alese sunt pastrate. Sucurile sau smoothie-urile  sunt o modalitate prin care va asigurati ca legumele proaspete fac parte din meniul zilnic al copiilor.  Puteti sa adaugati si un fruct pentru ca succesul sa fie garantat.

Pentru suc am folosit urmatoarea combinatie de legume si fructe:

-2 morcovi mari(250g)
– 50 g sfecla rosie
– 1 mar (100g)
– 1 ardei gras rosu (50g)
– un castravete mic de gradina (70 g) pe care il curatati partial

Se monteaza
sita pentru suc, se spala ingredientele, se curata sfecla si morcovii si se introduc pe rand in storcator. Sucul se bea imediat dupa preparare, ca gustare intre mese. Atentie insa, sucurile de fructe si legume se dau copiilor cu moderatie si nu trebuie sa inlocuiasca  portiile de legume si fructe proaspete in varianta solida. Daca va ramane suc, puteti sa-l beti cu incredere, energizeaza si nu ingrasa", scrie Carmen Bruma pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Doliu în prima zi de Crăciun, în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit!

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

O bunicuță a sfâșiat inimile de sărbători. Lecția importantă oferită de un grup de colindători care au ajuns la poarta ei

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies