STUDIU Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual


Studiile au demonstrat că există anumite tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual. Iată care sunt acestea.


In articol:

Plăcerea sexuală trebuie să fie simțită, în egală măsură, de către ambii parteneri.

Dacă în cazul bărbaților, lucrurile sunt mai simple, când vine vorba de femei, situația se complică puțin. Puteți apela însă la câteva tehnici, prin care femeile să se simtă în largul lor și să se bucure de actul sexual.

Cele mai bune tehnici pentru plăcerea feminină

Nu toate femeile ajung la orgasm doar prin simpla penetrare. Stați liniștite, nu este o problemă gravă, doar că nu aveți de ce să vă mulțumiți cu puțin.

Există anumite proceduri care fac ca și reprezentantele sexului frumos să simtă la fel de multă plăcere ca și bărbații. Și nu sunt povești.

S-au făcut studii referitoare la acest subiect. Specialiștii în sănătatea sexuală și reproductivă au ajuns la concluzia că sunt 4 tehnici care le pot ajuta pe femei.

În primul rând, trebuie plecat de la ideea că plăcerea sexuală este un drept fundamental.

Nicio femeie nu trebuie să creadă că are o problemă, dacă își dorește să aibă orgasm.

Totul ține de educația sexuală, până la urmă, iar aceasta nu ar trebui să fie un subiect tabu. Așadar, cele 4 tehnici care le pot fi de folos femeilor care nu pot avea orgasm doar prin penetrare sunt următoarele: Denumite Angling (Ajustarea unghiului), Rocking (Balansare), Shallowing (Diminuarea adâncimii) și Pairing (Asociere).

Citeste si: Topul zodiilor EXPERTE în pat. E înnebunitor ceea ce știu să facă!

Studiile au scos la iveală faptul că tehnica Angling este, de departe, cea mai potrivită. 87,5% dintre persoanele care au participat la acest studiu au răspuns că în acest mod, au reușit să simtă cea mai multă plăcere.

Denumite Angling

Este tehnica ce înseamnă, de fapt, rotirea sau înălțarea pelvisului, până în momentul în care femeia găsește unghiul perfect pentru ea.

Shallowing

Este procedura care presupune ca penetrarea să se facă doar la suprafața vaginului.

Pairing

Poate fi mai greu de acceptat pentru unii bărbați, pentru că implică și o jucărie sexuală. Astfel, în timpul penetrării, bărbatul îi atinge clitorisul femeii cu o jucărie, pe care și-o pot alege ambii parteneri.

Rocking

Această tehnică implică mișcarea bazei penisului, în așa fel încât aceasta să atingă în permanență clitorisul.

Patru tehnici prin care femeile pot simți mai multă plăcere în timpul actului sexual

Orgasmul feminin, subiect tabu?

Din păcate, și societatea în care trăim îngreunează discuțiile și înțelegerea actului sexual, așa cum ar trebui.

Rușinea și faptul că sexul, în special când vine vorba despre femei, este privit ca pe o chestie mult prea intimă, despre care nu ar trebui să se vorbească deschis, duc la multe probleme în cuplu.

Femeile trebuie să știe că fiecare corp este diferit, de la caz la caz, și tocmai de aceea nu poate exista o regulă universal valabilă.

Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la plăcerea sexuală și să priviți sexul doar ca pe o activitate care îi produce plăcere bărbatului.

Discutați deschis cu partenerul dumneavoastră și încercați să găsiți împreună cea mai bună tehnică, prin care să ajungeți la orgasm.

Studiile au scos la iveală și faptul că multe femei se plâng de sexul oral pe care îl primesc de la partener.
Problema principală este aceea că bărbații pun prea puțină presiune, în timpul acestei activități.

Este adevărat că nu este nevoie de multă forță, pentru ca aceasta poate duce la durere, însă bărbații trebuie să știe că nici nu trebuie să cadă în extrema cealaltă și să se poarte cu vaginul unei femei ca și când ar fi o floare ce se poate rupe la prima atingere. Femeile care au răspuns intrebărilor din cadrul studiului au recunoscut că și-ar dori ca partenerii să-și folosească și degetele, în timpul sexului oral.

În acest fel, femeia poate ajunge la un orgasm exploziv. Sexologii le transmit femeilor că, în primul rând, ele trebuie să-și cunoască propriul corp și să știe exact ce le aduce plăcere.

Citeste si: Cum să ajungi mai repede la orgasm. Trucuri pe care toate femeile trebuie să le știe

Cel mai important aspect este acela că multe femei nu știu care este, de fapt, dimensiunea clitorisului. Sexologii spun că acesta se întinde și spre interiorul vaginului și nu este situat doar pe osul pubian.

Acolo se află doar vârful, dar pentru a ajunge la un orgasm care să dureze mai mult și care să implice atât vaginul, cât și clitorisul, trebuie stimulat întreg clitorisul.


Abonează-te pe

Citește și:

FASHION: Fusta plisată, atracţia tuturor anotimpurilor! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Elena Lasconi a DIVORȚAT! Detaliile unei despărțiri care a marcat-o

NOUTATE: Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

NOUTATE: Cu ce asortăm culoarea albastră. 6 idei de combinații frumoase

18 septembrie 2021: Horoscop zilnic sâmbăta. O zodie pleacă la un drum lung!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

19 septembrie 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie trece prin momente de nelinişte!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri