Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie

Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie

Transmite iubitului tău sau iubitei... cele mai frumoase gânduri și sentimente prin mesaje de dragoste pentru cele 3 luni de relaţie

Au trecut 3 luni de la începutul relaţiei tale? Ce poate fi mai frumos decât să îţi exprimi dragostea şi recunoştinţa printr-un mesaj de dragoste. Iubirea trebuie mereu exprimată prin vorbe şi fapte… Nimic nu este mai frumos decât să fii suprins cu un mesaj de dragoste

la 3 luni de relaţie. Alege și trimite un mesaj pentru a face o bucurie persoanei iubite!

3 luni împreună- Mesaje de dragoste

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA- 2021

  • Felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație împlinite. Vă urez din tot sufletul, evenimente pline de bucurie, sentimente sincere și reciproce, multă ambiție și dedicare în drumul comun, planuri frumoase de viitor și mult succes.

 

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

  • 3 luni împreună – nu este un termen foarte mare, dar este un eveniment important pentru noi. Felicitări nouă! Tu ești soarele meu, bucuria și inspirația mea. Îmi doresc ca sentimentele noastre arzătoare să ne ofere căldura unei relații spirituale și foarte apropiate. Vreau să văd întotdeauna fericirea din ochii tăi și ca dragostea să nu dispară niciodată.

 

  • Dragii mei, vă felicit cu aniversarea celor 3 luni de relație. Vă doresc ca fericirea voastră să crească pe zi ce trece, iubirea să fie sinceră și pură, iar norocul și pasiunea să vă însoțească pretutindeni.

SMS-uri/Mesaje de dragoste pentru 3 luni de relaţie  

Citeste si: Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă

Primele 3 luni de relatie mesaje

Citeste si: Mesaje Valentine’s Day 2021 ↔ Mesaje romantice pentru prietena ta! Alege cele cele mai frumoase urări, citate și sms-uri pentru Ziua Îndrăgostiților!

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

  • Felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație împlinite. Vă doresc ca planurile voastre de viitor să se îndeplinească, ca în fiecare zi să vă iubiți și să vă bucurați unul de altul, să nu aveți parte de neînțelegeri, iar dacă or fi – să le depășiți cu multă înțelepciune și dragoste.

 

  • Sincere felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație. Fie ca fiecare zi din viața voastră să fie însoțită de noroc și bucurie, să mergeți pe acest drum comun cu multă înțelegere, înțelepciune și dragoste iar inimile voastre să fie pe același val de iubire, tandrețe și grijă.

SMS-uri de dragoste pentru 3 luni de relaţie 

3 ani de relatie declaratie

  • Dragii noștri, felicitări cu aniversarea voastră a 3 luni de relație. Vă doresc emoții sincere și reciproce, să vă respectați și să vă înțelegeți, să vă oferiți grijă, sprijin și tandrețe și să fiți cu adevărat fericiți.

 

  • Felicitări cu ocazia aniversării a 3 luni de relație. Vă urez să aveți parte de fericire puternică și durabilă, înțelegere și inspirație reciprocă, multă prosperitate și noroc în toate. Să aveți parte de o cale luminată în lumea iubirii și fericirii.


Citește și:

99 Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel 2022. „Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Situație neașteptată pentru Kenan. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies