Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţie


Transmite iubitului tău sau iubitei... cele mai frumoase gânduri și sentimente prin mesaje de dragoste pentru cele 3 luni de relaţie


In articol:

Au trecut 3 luni de la începutul relaţiei tale? Ce poate fi mai frumos decât să îţi exprimi dragostea şi recunoştinţa printr-un mesaj de dragoste. Iubirea trebuie mereu exprimată prin vorbe şi fapte… Nimic nu este mai frumos decât să fii suprins cu un mesaj de dragoste la 3 luni de relaţie. Alege și trimite un mesaj pentru a face o bucurie persoanei iubite!

3 luni împreună- Mesaje de dragoste

Citeste si: CITEȘTE: Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA- 2021

  • Felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație împlinite. Vă urez din tot sufletul, evenimente pline de bucurie, sentimente sincere și reciproce, multă ambiție și dedicare în drumul comun, planuri frumoase de viitor și mult succes.

 

  • 3 luni împreună – nu este un termen foarte mare, dar este un eveniment important pentru noi. Felicitări nouă! Tu ești soarele meu, bucuria și inspirația mea. Îmi doresc ca sentimentele noastre arzătoare să ne ofere căldura unei relații spirituale și foarte apropiate. Vreau să văd întotdeauna fericirea din ochii tăi și ca dragostea să nu dispară niciodată.

 

  • Dragii mei, vă felicit cu aniversarea celor 3 luni de relație. Vă doresc ca fericirea voastră să crească pe zi ce trece, iubirea să fie sinceră și pură, iar norocul și pasiunea să vă însoțească pretutindeni.

SMS-uri/Mesaje de dragoste pentru 3 luni de relaţie  

Citeste si: Ce cadouri alegi când îți dorești să arăți că îți pasă

Primele 3 luni de relatie mesaje

Citeste si: Mesaje Valentine’s Day 2021 ↔ Mesaje romantice pentru prietena ta! Alege cele cele mai frumoase urări, citate și sms-uri pentru Ziua Îndrăgostiților!

  • Felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație împlinite. Vă doresc ca planurile voastre de viitor să se îndeplinească, ca în fiecare zi să vă iubiți și să vă bucurați unul de altul, să nu aveți parte de neînțelegeri, iar dacă or fi – să le depășiți cu multă înțelepciune și dragoste.

 

  • Sincere felicitări cu ocazia celor 3 luni de relație. Fie ca fiecare zi din viața voastră să fie însoțită de noroc și bucurie, să mergeți pe acest drum comun cu multă înțelegere, înțelepciune și dragoste iar inimile voastre să fie pe același val de iubire, tandrețe și grijă.

SMS-uri de dragoste pentru 3 luni de relaţie 

3 ani de relatie declaratie

  • Dragii noștri, felicitări cu aniversarea voastră a 3 luni de relație. Vă doresc emoții sincere și reciproce, să vă respectați și să vă înțelegeți, să vă oferiți grijă, sprijin și tandrețe și să fiți cu adevărat fericiți.

 

  • Felicitări cu ocazia aniversării a 3 luni de relație. Vă urez să aveți parte de fericire puternică și durabilă, înțelegere și inspirație reciprocă, multă prosperitate și noroc în toate. Să aveți parte de o cale luminată în lumea iubirii și fericirii.

Abonează-te pe

Citește și:

TRIMITE: Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel, în data de 29 iunie 2021!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

Mesaje de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

„Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana


DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri