Mesaje de Sânziene 2021. Cele mai frumoase mesaje pentru data de 24 iunie 2021!

Mesaje pentru Sânziene, 24 iunie 2021

Transmite sărbătoriţilor de Sânziene cele mai frumoase gânduri prin mesaje, urări şi felicitări în data de 24.06.2021

Conform mitologiei româneşti, Sânzienele reprezintă nişte zâne bune ce se trag din iele.

Tradiţia spune să trebuie să le fie respectată sărbătoarea, pentru că altfel devin… zâne rele. Denumite popular Drăgaice, acestea se serbează în ziua de 24 iunie a fiecărui an, atunci când se serbează şi naşterea Sfântului Ioan Botezătorul.

SMS-uri pentru Sânziene 2021

Citeste si: Ce trebuie să faci de Sânziene ca să-ți meargă bine! Ritualul pe care trebuie să-l respecți

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

 • Mult noroc, viaţa senină şi tot ce îţi doreşti să-ţi aducă Sânzienele în noaptea magică.
 • Nu uita să-ţi pui sub pernă flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!
 • La mulţi ani cu sănătate! Tot ce-ţi doreşti să se împlinească, să ai o zi plină de bucurii şi surprize neaşteptate!

Mesaje pentru Sânziene, 24 iunie 2021- La mulți ani Sânziana- 24.06.2021!

Urări sau felicitări oferite de Sânziene - 24 iunie 2021

 • La mulţi şi frumoşi ani, Sânziana! Să ai parte de o viaţă frumoasă. Să fii fericită, iubita, să-ţi împlineşti toate visele şi speranţele.
 • Sper să rămâi mereu un spirit tânăr şi plin de viaţă, să fim mereu împreună şi să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi. La mulţi ani, Sânziana!
 • Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor şi viaţa mea este paradisiaca alături de tine. Stăpâna inimii mele, îţi ofer azi roadele ei, care ţi se cuvin: toată dragostea mea îţi aparţine! La mulţi ani, Sânziana!

Urări sau felicitări oferite de Sânziene-  24 iunie 2021

 • Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor şi viaţa mea este paradisiaca alături de tine. Stăpâna inimii mele, îţi ofer azi roadele ei, care ţi se cuvin: toată dragostea mea îţi aparţine! La mulţi ani, Sânziana!
 • La mulţi ani, dragă Sânziana! Tot ce-i mai frumos pe lume să fie în sufletul şi viaţa ta! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!
 • Sânziana, la mulţi ani de ziua ta! Ştii că plâng acum,… da, pentru că nu pot să fiu cu tine. Să te îmbrăţişez şi să-ţi dau o sărutare pe obraji,… dar îl rog pe îngerul tău păzitor s-o facă pentru mine. Eşti un persoană minunată care aduce atâta veselie şi pace sufletească celor în nevoi. Îţi mulţumim pentru asta. Cu toată dragostea, …
 • Sânziana, la mulţi ani de ziua ta! Ştii că plâng acum,… da, pentru că nu pot să fiu cu tine. Să te îmbrăţişez şi să-ţi dau o sărutare pe obraji,… dar îl rog pe îngerul tău păzitor s-o facă pentru mine. Eşti un persoană minunată care aduce atâta veselie şi pace sufletească celor în nevoi. Îţi mulţumim pentru asta. Cu toată dragostea...

Mesaje de Sânziene 2021. Gânduri frumoase gânduri

Citeste si: Sânzienele sau Drăgaica. Cine sunt Sânzienele? Obiceiuri, tradiții și superstiții

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

pe ce data sunt sanzienele 2021

 • Sânziana, deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru că în această lume gri eşti singura pata de culoare, eşti singura raza de soare, pe câmpia vieţii mele eşti cea mai frumoasă floare… La mulţi ani!
 • Mult noroc, viaţa senină şi tot ce îţi doreşti să-ţi aducă Sânzienele în noaptea magică! Nu uita să-ţi pui sub pernă flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!

La mulţi ani de Sânziene 2021

 • La mulţi şi frumoşi ani, Sânziana! Să ai parte de o viaţă frumoasă. Să fii fericită, iubita, să-ţi împlineşti toate visele şi speranţele.
 • La mulţi ani cu sănătate! Tot ce-ţi doreşti să se împlinească, să ai o zi plină de bucurii şi surprize neaşteptate!


Citește și:

Sânzienele sau Drăgaica. Cine sunt Sânzienele? Obiceiuri, tradiții și superstiții

Sânziene 2019. Tradiții și superstiții

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies