"Strada Speranței" - marea premieră, sâmbătă seară, de la ora 20:00, la Kanal D


Sâmbătă seară, de la ora 20:00, la Kanal D va avea premiera “Strada Speranței”, serialul de comedie urbană care stârnește râsul în hohote.


In articol:

Producția de comedie, menită să le facă românilor serile de weekend mai frumoase, va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Comicul de situație, de limbaj, tensiunile izvorâte între vecinii de pe Strada Speranței vor face deliciul telespectatorilor, care se vor putea regăși în poveștile de viață prezentate în acesta producție.

Acțiunea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăsi telespectatorii. Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă inepuizabilă de conflicte, tensiuni, dar şi multă comedie.

Există şi ceva care îi uneşte în tot acest tumult, Strada Speranţei, cea pe care locuiesc, suferă şi speră cu toţii, dar şi provocarea lansată de un investitor care urmareşte să cumpere toate imobilele şi să le transforme într-un complex de birouri.

Citeste si: Monica Anghel este „Madam Goagăl” în „Strada Speranței”; ce spune actrița despre personajul pe care îl interpretează în serialul care începe pe 7 mai, la Kanal D

"Strada Speranței"- cine sunt personajele principale

Catalina Grama (Jojo), joaca rolul Denisei in serialul "Strada Sperantei"

Pe Strada Speranţei, unde sărăcia şi bogăţia se combină într-un mod atât de cunoscut românilor, îşi trăieşte dramele, dar şi bucuriile, familia modestă reprezentată de pionii principali, Coca (Andreea Doinea) şi Nelu Matache (Sorin Parcalab), care locuiesc în casa bunicii Anghelina (Aristiţa Oprea).

Familia din clasa mijlocie este alcatuită din Mia (Monica Anghel) şi Viorel Teodorescu (Ovidiu Niculescu), doi întreprinzători care deţin un mic magazin alimentar şi un service auto, în curtea casei în care locuiesc.

Au pornit de jos, după Revoluţie, facând comerţ ilegal cu blugi şi ţigări şi au ajuns să se descurce “onorabil” în micuţa comunitate de pe Strada Speranţei.
Cel de-al treilea cuplu este reprezentat de avocatul Titus Popescu (Claudiu Maier), bine situat financiar, şi de logodnica Denisa (Cătălina Grama).

Locuiesc împreuna într-o vilă superbă, şi se bucură de toate beneficiile bogăţiei. Între ei există un raport de interese constant; el e activat de frumuseţea logodnicei, în vreme ce aceasta este motivată de perspectiva avuţiei. Echilibrul acesta va fi insă cutremurat de o suavă apariţie feminină…

"Strada Speranței"- ce actori fac parte din distribuție

Toni Grecu, creator al seriei si scenarist

Din distribuția acesteia fac arte actori de excepție, precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru și Aristiţa Oprea.

Producatorul general al serialului este Alice Dumitrescu, iar Toni Grecu e creator al seriei şi semnează scenariul alături de alţi patru scenarişti.

Nu rata sâmbătă seară, de la 20:00, premiera serialului de comedie “Strada Speranței”.


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

David, fiul Andreei Mantea, rol impresionant în “Strada Speranței”, serialul de comedie care va începe sâmbătă, la 20:00, la Kanal D!

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri