Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D


Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, cele două îndrăgite actrițe din serialul de comedie urbană “Strada Speranței”, care va avea premiera sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, au fost prezente ieri în cadrul jurnalului informativ al Știrilor de prânz, unde au făcut dezvăluiri inedite despre personajele pe care le interpretează.

Am un personaj foarte drăguț, Raluca este o fat ă  foarte simpatică; a fost plecată din țară și se întoarce la prietena ei cea mai bună, Denisa (Cătălina Grama-Jojo), ca să o ajute, dar și să se ajute. Ideea este că Raluca a uitat de unde a plecat… ”, a spus amuzată Diana Dumitrescu, caracterizând pe scurt personajul Raluca pe care îl interpretează în serialul “Strada speranței”.

Cătălina Grama-Jojo a dezvăluit, totodată, ce vedem în serialul de comedie “Strada speranței”, începând de sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

“O să va amuzați pentru că tipologiiile sunt clare (…) Tot ce vom vedea este surprins din viața reală, dar cu umor, este o comedie urbană, cu umor inteligent! (…)”  a spus Cătălina Grama-Jojo.

Citeste si: David, fiul Andreei Mantea, rol impresionant în “Strada Speranței”, serialul de comedie care va începe sâmbătă, la 20:00, la Kanal D!

“La filmări este o atmosfera extrem de relaxată… culmea, n-ai spune că este un loc de muncă! Eu mă duc la muncă, în fiecare dimineață, cu zâmbetul pe buze, pentru că lumea r â de acolo. Adică, indiferent cine este la cadru și filmează, se aud hohote de râs de peste tot, și evident voia bună vine … Este foarte plăcut să muncești într-un astfel de mediu (…) Avem libertatea de a improviza, atâta timp cât se păstrează linia producției, a personajului și transmiți mesajul momentului respectiv”,  a dezvăluit Diana Dumitrescu.

Actorii din “Strada Speranței” au ajuns ca o mare familie, își împărtășesc tot ceea ce îi animă și în viață de dincolo de platourile de filmare.

 “Când ne vedem dimineața, la filmări, primul lucru pe care-l facem este să ne povestim despre copiii noștri, despre ce s-a întâmplat în ultima perioada în viețile noastre, în ultimele zile, sau ore, și susținerea asta dintre noi ne ajută”,  a spus Diana Dumitrescu.

În legătură cu modul în care își împart timpul între viața profesională și misiunea de mămică, cele două actrițe spun că au reușit să găsească echilibrul perfect între carieră și viață de familie.

Citeste si: Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

”Procedăm la fel că orice altă mămică, cu un altfel de serviciu. Te obișnuiești cu un anumit ritm, intri în el, ești susținut de partener, de membri familiei, nu ai cum altfel…. Avem noroc, pentru că femeile din ziua de azi pot să și muncească, să fie și mame, și soții, este un mare noroc și un mare privilegiu”, a concluzionat Cătălina Grama-Jojo.

Cătălina Grama-Jojo intră în pielea personajului Denisa, logodnica avocatului Titus Popescu (Claudiu Maier), cuplul înstărit de pe <Strada speranței>. Denisa și Titus sunt cel de-al treilea cuplu care locuiesc pe renumita stradă, într-o vilă superbă, şi se bucură de toate beneficiile bogăţiei. Între ei există un raport de interese constant; el e activat de frumuseţea logodnicei, în vreme ce aceasta este motivată de perspectiva avuţiei. Echilibrul acesta va fi insă cutremurat de o suavă apariţie feminină, Raluca (Diana Dumitrescu) prietena cea mai bună a Denisei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cine este Maria Dragomiroiu. „Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez”

Horoscop 17 august 2022. Află ce zodie va avea nevoie de sprijin

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri