Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”
Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

“Numai zile fripte îmi face…!”

Mai sunt doar câteva zile până la marea premieră a serialului de comedie “Strada Speranței”, iar astăzi, la “Dimineața cu noi” i-am putut cunoaște pe doi dintre îndrăgiții actori care dau viață personajelor spumoase din producția care va avea premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu au făcut iureș în platoul de la “Dimineața cu noi”, intrând costumați chiar în personajele pe care le interpretează (soții Mia și Viorel Teodorescu) și purtându-se ca atare. 

Cei doi au venit cu doză uriașă de bună dispoziție și le-au dezvăluit telespectatorilor câte ceva din atmosfera care domină în “familia Teodorescu”, dar și pe Strada Speranței.

 “Doamne, dar ce bucurie mi-a făcut mie Viorel, că a vorbit cu tine, mai Bursucule … (…) Numai zile fripte îmi face Tamara asta (o frumoasă basarabeancă, rol interpretat de Lia Sinchevici); asta îi face ochi dulci lui Viorel, ce n-ai văzut! Dar stai că mai apare una, pe parcurs, o blondă … dar, mă rog, trebuie să va uitați să vedeți ce și cum…”,  ne-a îndemnat doamna Mia,

personajul interpretat de Monica Anghel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ovidiu Niculescu a răspuns provocării lansate de Bursucu și a povestit traseul sinuos al “devenirii” lui Viorel, un personaj descurcăreț, care face legea și mai ales “fărădelegea” pe Strada Speranței.

“Noi am dus-o greu, pe vremea lui Ceașcă, am fost mili ț ian, plutonier, era greu… lucram cu cazuri adevărate… După aia a venit Revoluția și m-am <recalificat>, m-am privatizat,

mi-am deschis un service auto, împreună cu iubirea vieții mele, soarele meu, doamna Mia… (…) La noi pe Strada Speranței, funcționează totul bine”,  a spus actorul aflat în pielea personajului Viorel.

În serialul “Strada Speranței”, Mia și Viorel Teodorescu dețin un mic magazina alimentar de cartier și un service auto, în curtea casei în care locuiesc. Au pornit-o de jos făcând comerț ilegal cu blugi și țigări, în anii ‘90, iar acum Viorel este un mic mafiot de cartier.

Mia este “atotștiutoarea” care se hrănește cu bârfa din jur. Știe tot ce mișcă în comunitate, iar dacă lucrurile sunt prea liniște, pune paie pe foc pentru a întreține atmosfera.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu sunt doi dintre actorii de excepție care fac parte din noul serial de comedie “Strada Speranței”, care va avea marea premieră sâmbătă, 7 mai, ora 20:00, la Kanal D. Acestora li se alătură nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up precum Sorin Pârcălab, Gicu Gojira, Diana Dumitrescu sau Cătălina Grama-Jojo.

Comedia va domină serile de weekend ale românilor iar povestea serialului “Strada Speranței” va putea fi urmărită, începând de sâmbătă, 7 mai, ora 20:00, săptămânal, în fiecare sâmbătă și duminică, la Kanal D.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies