Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”


“Numai zile fripte îmi face…!”

Mai sunt doar câteva zile până la marea premieră a serialului de comedie “Strada Speranței”, iar astăzi, la “Dimineața cu noi” i-am putut cunoaște pe doi dintre îndrăgiții actori care dau viață personajelor spumoase din producția care va avea premiera sâmbăta aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu au făcut iureș în platoul de la “Dimineața cu noi”, intrând costumați chiar în personajele pe care le interpretează (soții Mia și Viorel Teodorescu) și purtându-se ca atare.  Cei doi au venit cu doză uriașă de bună dispoziție și le-au dezvăluit telespectatorilor câte ceva din atmosfera care domină în “familia Teodorescu”, dar și pe Strada Speranței.

 “Doamne, dar ce bucurie mi-a făcut mie Viorel, că a vorbit cu tine, mai Bursucule … (…) Numai zile fripte îmi face Tamara asta (o frumoasă basarabeancă, rol interpretat de Lia Sinchevici); asta îi face ochi dulci lui Viorel, ce n-ai văzut! Dar stai că mai apare una, pe parcurs, o blondă … dar, mă rog, trebuie să va uitați să vedeți ce și cum…”,  ne-a îndemnat doamna Mia, personajul interpretat de Monica Anghel.

Ovidiu Niculescu a răspuns provocării lansate de Bursucu și a povestit traseul sinuos al “devenirii” lui Viorel, un personaj descurcăreț, care face legea și mai ales “fărădelegea” pe Strada Speranței.

“Noi am dus-o greu, pe vremea lui Ceașcă, am fost mili ț ian, plutonier, era greu… lucram cu cazuri adevărate… După aia a venit Revoluția și m-am <recalificat>, m-am privatizat, mi-am deschis un service auto, împreună cu iubirea vieții mele, soarele meu, doamna Mia… (…) La noi pe Strada Speranței, funcționează totul bine”,  a spus actorul aflat în pielea personajului

Viorel.

În serialul “Strada Speranței”, Mia și Viorel Teodorescu dețin un mic magazina alimentar de cartier și un service auto, în curtea casei în care locuiesc. Au pornit-o de jos făcând comerț ilegal cu blugi și țigări, în anii ‘90, iar acum Viorel este un mic mafiot de cartier. Mia este “atotștiutoarea” care se hrănește cu bârfa din jur. Știe tot ce mișcă în comunitate, iar dacă lucrurile sunt prea liniște, pune paie pe foc pentru a întreține atmosfera.

Monica Anghel și Ovidiu Niculescu sunt doi dintre actorii de excepție care fac parte din noul serial de comedie “Strada Speranței”, care va avea marea premieră sâmbătă, 7 mai, ora 20:00, la Kanal D. Acestora li se alătură nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up precum Sorin Pârcălab, Gicu Gojira, Diana Dumitrescu sau Cătălina Grama-Jojo.

Comedia va domină serile de weekend ale românilor iar povestea serialului “Strada Speranței” va putea fi urmărită, începând de sâmbătă, 7 mai, ora 20:00, săptămânal, în fiecare sâmbătă și duminică, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Câți bani câștigă lunar Gabriela Cristea: „Nu am averea lui Țiriac”

„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă

Horoscop chinezesc 11 august 2022. Află ce zodie își dedică mai mult timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri