„Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele!”. Care au fost primele declarații ale lui Culiță Sterp, după accidentul provocat


Deși artistul Culiță Sterp nu a declarat nimic până acum despre toate cele întâmplate, se pare că a venit momentul.


In articol:

Este cunoscut deja faptul că artistul Culiță Sterp a fost implicat într-un accident, în urmă cu aproape o săptămână, în Cluj-Napoca, dar și faptul că acesta a fost cel care l-a provocat. De atunci, nimic nu s-a mai știut despre acesta, însă în cursul serii de ieri, Culiță Sterp a postat pe pagina sa de Instagram, un mesaj important.

ce a declarat culita sterp dupa accident

Deși artistul Culiță Sterp nu a declarat nimic până acum despre toate cele întâmplate, se pare că a venit momentul

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „A trecut tot ce a fost mai rău.” Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

 

Care au fost primele declarații ale artistului Culiță Sterp

Printre regulile încălcate de Culiță Sterp se numără și faptul că a circulat cu o viteză peste cea impusă de zona în care se afla, a lovit o mașină care circula regulamentar, a părăsit locul accidentului, conducea sub influența băuturilor alcoolice și asta nu este tot.

Astfel, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună și a primit o amendă. Cu toate acestea, în afară de această judecată, artistul se confruntă și cu judecata multor persoane, motiv pentru care, Culiță Sterp a transmis pe pagina sa de Instagram câteva gânduri.

culita sterp accident

Deși artistul Culiță Sterp nu a declarat nimic până acum despre toate cele întâmplate, se pare că a venit momentul

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pur și simplu mi-au tăiat calea.” Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, în momentul în care era însărcinată

”N-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. (…)

Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. (…) Asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ.

Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate.”,  a spus Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram.

culita sterp declaratii

Deși artistul Culiță Sterp nu a declarat nimic până acum despre toate cele întâmplate, se pare că a venit momentul

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului


Abonează-te pe

Citește și:

„El a avut ceva de învățat din asta.” Iancu Sterp, despre situația fratelui său

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Este de datoria lui să vină să vă explice.” Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

„Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții.” Victoraș Micula, declarații controversate despre accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri