Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului

Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului
Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp. Ce replica i-a dat logodnicei artistului

După accidentul pe care Culiță Sterp l-a provocat în urmă cu câteva zile, în Cluj-Napoca, multe persoane din mediul online, dar nu numai, și-au dat cu părerea despre evenimentul care a avut loc.

Viorica de la Clejani a avut și ea ceva de spus pe baza acestui subiect și a reacționat chiar la mesajul pe care logodnica lui Culiță Sterp l-a făcut pulic, după ce cântărețul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Citește și: “Voi fi nevoită să vin să clarific lucruri.” Logodnica lui Culiță Sterp a făcut lumină în cazul tinerei blonde care era în mașină cu artistul, în noaptea accidentului

Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp

După accidentul pe care l-a produs Culiță Sterp în centrul Clujului, artistul a primit mai multe capete de acuzare, printre care conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și vătămare corporală.

Culiță Sterp a scăpat de arest, astfel că este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile.

La puțin timp după decizia instanței de judecată logodnica artistului a postat pe rețelele de socializare un mesaj în numele artistului, dar și în numele întregii sale familii.

Viorica de la Clejani știe foarte bine cum este ca familia ei să fie judecată pe internet, iar din acest motiv a simțit nevoia să intervină în cazul lui Culiță Sterp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a fost mesajul pe care Viorica de la Clejani l-a transmis familiei Sterp.

Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp
Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, locul în care s-ar fi ascuns după producerea accidentului rutier din Cluj! Cântărețul a fost căutat de polițiști

Ce mesaj a transmis iubita lui Culiță Sterp 

Iubita lui Culiță Sterp  a declarat că toată familia depășește o perioadă dificilă, artistul fiind foarte afectat de evenimentele care l-au adus în fața instanței de judecată.

După ce se vor liniști apele, Culiță va apărea în fața fanilor și își va exprima gândurile,

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

„Știu că de obicei încep aceste vide-ori cu zâmbetul pe buze, dar vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță pentru cele întâmplate și să va asigurăm că suntem perfect conștienți despre gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă în special către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu.

Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. De asemenea, dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături, toți oamenii care ne-au sunat, care s-au îngrijorat și care ne-au dat mesaje în aceste momente grele, dar și celor care ne-au criticat, pentru că ne-au criticat pe bună dreptate și aș dori să luați această întâmplare ca un exemplu.
Culiță regretă mult și vă asigur de faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. Știm că mereu am fost transparenți față de voi și de asta am ieșit să dau mesaj și poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat, așa că noi vrem să-i fim alături și vă mulțumim pe această cale încă o dată, pentru că sunteți alături de noi și pentru miile de mesaje pe care ni le-ați dat de când s-a întâmplat. Vă mulțumim.”
  a fost mesajul pe care partenera de viață a lui Culiță Sterp l-a postat în mediul online.

Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp
Cum a reacționat Viorica de la Clejani în cazul accidentului lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Culiță Sterp, încătușat în fața magistraților din Cluj! Ce se întâmplă cu artistulCitește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.” Laura, blonda care se afla în mașina lui Culiță Sterp în timpul accidentului, a făcut prima declarație în mediul online

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies