„Este de datoria lui să vină să vă explice.” Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță


După incidentul de la botezul din Madrid, Culiță Sterp nu a avut parte de evenimente tocmai plăcute. În urmă cu o săptămână, artistul a provocat un accident în Cluj-Napoca, a fugit de autorități și a fost prins beat la volan, ulterior ajungând personajul principal unui alt scandal.


In articol:

Ileana Sterp a vorbit despre greutățile care s-au abătut în ultima vreme asupra familiei sale. Iată ce a spus sora lui Culiță pe rețelele de socializare.

Citește și: „Femeile au o putere diabolică asupra bărbaților.” Victoraș Micula, declarații controversate despre accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp

Ileana Sterp, despre cu accidentul grav produs de Culiță

Din momentul în care s-a produs accidentul și până în prezent, cei din familia lui Culiță au vorbit pe rând despre cele întâmplate, dar Ileana a decis să stea departe de speculații și declarații, pe motiv că cel mai bine ar fi ca manelistul să iasă public și să povestească ceea ce s-a întâmplat.

Ileana Sterp are o comunitate foarte mare de oameni care o susțin, iar în urmă cu puțin timp a decis să vorbească public despre greutățile prin care familia ei a trecut în ultima vreme. Viitoarea mămică a spus că toți, dar mai ales Culiță sunt bulversați și triști acum, iar artistul are nevoie de timp pentru a depăși șocul pe care l-a avut, în urma celor întâmplate.

Ileana Sterp consideră că evenimentul la care a luat parte Culiță este un bun prilej ca toți cei care îl urmăresc să își analizeze parcursul vieții și să observe că și cel care aruncă cu piatra a fost pus la zid.

Cu toate acestea, tânăra a mai ținut să le mulțumească celor din mediul online că îi sunt alături, atât ei cât și familiei ei, cu mesaje de suflet, de încurajare și chiar și cu cele puțin mai dure.

Citește și: “M-am gândit și de o parte și de alta!” Mama Geta, mesajul transmis înainte ca Culiță Sterp să scape din arest

Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Ileana Sterp pe rețelele de socializare

Ileana Sterp este sigură că fratele ai realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, dar consideră că nu este om care să nu fi greșit, iar zilele acestea a stat să se gândească la toate greșelile pe care le-a făcut ea și au fost destule.

„Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră, cu toții am fost mai bulversați zilele acestea, mai triști pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină sunt bine, asta ne bucură foarte mult. Sunt sigură că, Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală.  Am stat zilele astea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu de-a lungul timpului și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi, fiecare, să vă gândiți la greșelile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și sunt sigură că fiecare veți găsi acolo mai puține sau mai multe și, poate așa, nu vom mai judeca atât de ușor greșelile altora. Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit. Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe. El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el, dar și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, indiferent de situație”, a spus Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce decizie a luat Poliţia în cazul lui Culiţă Sterp

Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

Ileana Sterp, declarații în legătură cu accidentul grav produs de Culiță

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Culiță, săracul, a avut accidentul din cauza unei soții.” Victoraș Micula, declarații controversate despre accidentul rutier cauzat de Culiță Sterp

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Sunt disperată.” Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău, la trei luni de la naștere. Artista a recunoscut totul

“Poate se leagă!” Jador a declarat că are o nouă iubită. Cântărețul a prezentat-o deja părinților săi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri