Stia ca este insarcinata cu gemeni, dar cand a nascut toata lumea a avut un soc. Pana si medicii au ramas masca


Stia ca este insarcinata cu gemeni si abia astepta sa devina mamica. Faye Gardiner a avut un mare soc cand a devenit mamica.

In sala de operatie pana si medicii au ramas masca.

Cei doi baietei, Joseph si Lucas, au cantarit impreuna la nastere 7 kilograme, o greutate mult prea mare pentru o pereche de gemeni care, de obicei, cantaresc in jur de 4 kilograme impreuna, scrie WOWbiz.ro.

„Doctorii se aşteptau ca gemenii să cântărească 2 kilograme fiecare, deci când i-au văzut pe Joseph şi pe Lucas au rămas şocaţi. I-am auzit cum s-au mirat în timp ce mă aflam pe masa de spital. La momentul respectiv, eu nu ştiam de ce reacţionează aşa. Mă rugam ca ei doi să fie bine. Când mi-au spus cât cântăresc, nu mi-a venit să cred. Împreună aveau peste 7 kilograme”, a declarat mamica pentru presa internationala.

 

 

 

 

Ce e interesant este ca la inceputul sarcinii, medicii ii spusesera femeii ca unul dintre bebelusi ar putea sa nu supravietuiasca pentru ca este mult prea mic. Pana la urma amandoi s-au dezvoltat chiar mai mult decat era normal si au devenit astfel cei mai grasi bebelusi gemeni din Marea Britanie. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri