Stelian Tănase, despre Cristina Țopescu: „Am crezut că a plecat în străinătate”


Scriitorul a vorbit despre relația pe care o avea cu Cristina Țopescu.

Vestea că a murit Cristiana Țopescu a luat prin surprindere pe multă lume, inclusiv pe cei mai apropiați prieteni ai săi. Printre oamenii de care îi lega o prietenie veche se află și Stelian Tănase.

Scriitorul a vorbit despre ultimele momente ale fiicei lui Cristian Țopescu.

Este o veste foarte tristă, eram foarte buni prieteni. Ne leagă o prietenie de aproape 30 de ani, am făcut multe emisiuni, am fost la multe evenimente, am vorbit multe subiecte.

Stelian Tănase și Cristina Țopescu

Era o fată foarte sensibilă, se ocupa de câini și făcea asta cu foarte mult devotament. Își dădea toți banii ca să-i salveze, să le cumpere medicamente, să aibă grijă de ei. Era o persoană foarte deosebită.

Citeste si: Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu!

Citeste si: Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Citeste si: Andreea Marin, devastată de moartea jurnalistei Cristina Țopescu! Ce mesaj a transmis

Am vorbit ultima dată, cred, pe la jumătatea lui decembrie. Am făcut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar după aceea ne-am mai văzut și ne-am mai auzit. Eram în legătură destul de strânsă. Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că nu mai postează pe Facebook, că a plecat în străinătate într-o vacanță și cred că multă lume a crezut asta.

Condițiile în care a murit, singură în casă, nu știu ce s-a întâmplat că nu a putut să dea un telefon la 112, unui prieten, să mă fi sunat, sau pe altcineva... să fii singur în casă și nimeni să nu o caute, probabil că trebuia să petreacă sărbătorile cu cineva, erau lucruri de vorbit... și să cazi jos și să te găsească după atât de multe zile... Este o tragedie.”

Cristina Țopescu a murit singură în casă

Vedeta TV Cristina Țopescu a murit. Ea a fost găsită în casă duminică seara, după ce o vecină a chemat poliția pentru că nu o mai văzuse de aproximativ trei săptămâni.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri