Boala secretă de care suferea Cristina Țopescu!


Monica Pop a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Cristina Țopescu în ultimii ani.


In articol:

La doar câteva ore de când s-a aflat că a murit cunoscuta jurnalistă Cristina Țopescu, ies la iveală noi informații despre fiica regretatului Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din Județul Iflov, după ce nu a mai dat niciun semn timp de mai multe zile.
Una dintre cele mai apropiate prietene, medicul Monica Pop, a dezvăluit ce se întâmpla cu prietena sa în ultimii ani.

Monica Pop
Monica Pop

A fost un șoc pentru Cristina Țopescu să își privească tatăl cum se stinge și a sperat până în ultima clipă că mai există o șansă pentru el. Această pierdere grea din anul 2018 a aruncat-o pe jurnalistă într-o depresie, pe care încerca să o învingă de ani de zile.

Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare… Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce

fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a declarat Maria Pop, pentru România TV.

Citeste si: Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Citeste si: Andreea Marin, devastată de moartea jurnalistei Cristina Țopescu! Ce mesaj a transmis

Citeste si: Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

Lucian Mândruță, șocat de pierderea jurnalistei Cristina Țopescu

Fostul prezentator este șocat de faptul că realizatoarea tv a stat moartă în casă mai bine de 3 săptămâni și nimeni nu s-a dus la ea să vadă ce face. Într-un mesaj postat pe contul lui de socializare, Lucian Mândruță atrage atenția cu privire la statutul de vedetă și mai ales, ce se întâmplă după ce te retragi din lumina

reflectoarelor. 

„Ce-nseamna si gloria asta a luminii televizorului...

 

Sa ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, sa te salute lumea pe strada la 40, sa devii activista civica dupa 50, sa iesi la marsuri si mitinguri cu sute de mii de oameni...

Si sa mori singura.

Si sa te gaseasca cineva dupa 3 saptamani, pentru ca, desi te cunoaste o tara intreaga, in 3 saptamani n-a batut nimeni la usa, nu s-a ingrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou

cu o urare... Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri.

Cu o moarte sunt datori si ei, ba chiar, uite, si cu o mare singuratate!”, este mesajul postat de Lucian Mândruță pe Facebook. 


Abonează-te pe

Citește și:

Regretata Cristina Țopescu a trăit o dramă cu Ștefan Bănică Junior. „Ştefan era impulsiv!”

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Andreea Marin, devastată de moartea jurnalistei Cristina Țopescu! Ce mesaj a transmis

Lucian Mândruță, mesaj plin de revoltă, după moartea Cristinei Țopescu: „Să ai milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă și să mori singură”

A murit Cristina Țopescu! Fosta realizatoare tv a fost găsită moartă în casă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri