Stefan, dupa finala Exatlon, castigata de Vladimir Draghia: “Credeam si simteam ca Ionut va iesi castigator”


Stefan Floroaica, unul dintre semifinalistii de la Exatlon, a fost spectator in Arena, in finala disputata de Vladimir Draghia si Ionut Sugacevschi

Imediat dupa aflarea castigatorului Exatlon, Stefan Floroaica a acordat primul sau interviu trimisului special WOWbiz.ro in Republica Dominicana.

WOWbiz.ro: A fost o surpriza pentru tine rezultatul votului, faptul ca Vladimir Draghia a castigat?

Stefan Floroaica: Da. Credeam si simteam ca Ionut va iesi castigator. E ciudat, penntru ca am tras atat de mult in echipa cu el si am cladit, el a ajuns acolo (n.r. in finala) si prin puterile noastre ca si echipa si evident ca iti doreai ca el sa castige. Dar, in acelasi timp, si fata de Vladimir am o simpatie. Amandoi meritau sa castige.


 

WOWbiz.ro: Am vazut ca atunci cand s-a anuntat castigatorul, ai avut o reactie de surpriza…

Stefan Floroaica: Mai mult ma asteptam sa castige Ionut. Nu stiu de ce credeam ca el va iesi castigator.

Stefan Floroaica, dupa finala Exatlon: Ionut e un castigator, la fel ca Vladimir Draghia

WOWbiz.ro: In finala Exatlon, Ionut si-a spus povestea vietii.

Stefan Floroaica: Da. Ma bucur ca Ionut a putut vorbi liber. Stiu ca pe parcursul acestei emisiuni a avut niste probleme in a se exprima si in a-si dezvalui anumite trairi. In aceasta seara, la finala, mi-a placut cum s-a exteriorizat, cum si-a spus povestea. Oamenii il cunosc mai bine acum. E un castigator, la fel ca si Vladimir.

Stefan Floroaica, dupa finala Exatlon: "Cu Alex sigur voi continua sa fiu prieten"

WOWbiz.ro: Crezi ca oamenii pe care i-ai intalnit aici vor ramane prietenii tai si intorsi acasa? Se stie de prietenia ta cu Alex, dar cu ceilalti crezi ca vei pastra legatura?

Stefan Floroaica: Vom vedea cum vor decurge lucrurile. Eu las lucrurile sa vina natural, nu vreau sa fortez nimic. Chimia dintre mine si Alex sigur ramane. De asta sunt sigur, de restul nu sunt sigur. Nu stiu daca au fost niste prietenii de conjunctura, pentru ca am fost pusi obligatoriu in aceeasi tabara sau in acelasi show. Nu stiu cum se vor derula lucrurile. Cu Alex sigur voi continua sa fiu prieten!

Autor: Daniel Coltuc
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Schimb de replici halucinant! Ligi și Philip și-au declarat din nou război: "Nasoalo, operato". De unde a pornit totul?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri