,,Stau foarte bine”. Cristina Bâtlan are un nou partener, la patru ani după divorț


Cristina Bâtlan este în culmea fericirii și a reușit să își refacă viața amoroasă la patru ani după divorț. Fondatoarea unui renumit brand de încălțăminte a divorțat de fostul partener în anul 2018, după ce au fost căsătoriți 26 de ani.


In articol:

În momentul actual se află într-o nouă relație și se consideră o femeie foarte fericită. Iată ce a declarat despre partenerul actual.

Citeste si: Cine este CRISTINA BÂTLAN. „Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală"

Ce a dezvăluit Cristina Bâtlan

Fondatoarea brand-ului de pantofi a spus că iubește, este iubită, iar acest lucru este de-a dreptul minunat, deoarece femeile au nevoie de suport emoțional foarte mult. Cu toate că este o femeie puternică, are nevoie de acest lucru.

„Stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult.

Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles” a declarat antreprenoarea pentru cancan.ro.

Ea a mai dezvăluit că fiul ei, Adrian, este la curent cu noua sa relație amoroasă, dar a menționat că nu a fost nevoie să i-l prezinte.

„Da, îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… nu e nevoie”, a

mai declarat antreprenoarea.

 

Cristina Bâtlăn, are un nou partener, la patru ani după divorț

Cristina Bâtlăn, are un nou partener, la patru ani după divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este strănepotul Marthei Bibescu. El a fost desemnat responsabil cu organizarea ceremonialului funerar al Reginei Elisabeta a II-a

Motivul pentru care Cristina Bâtlan a divorțat de fostul soț

Antreprenoarea a divorțat de fostul soț, după ce și-au petrecut 26 de ani din viață împreună. Se pare că motivul pentru care au luat-o pe drumuri separate a fost infidelitatea lui Roberto.

Cristina Bâtlan a spus că ea era ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto o minte sau o înșală. Ea a aflat după cinci sau patru ani acest lucru.

„Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Nu aș fi crezut. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam ”, a spus Cristina Bâtlan.

Ea a mai povestit că cineva i-a deschis ochii și i-a spus ce se întâmplă. În acel moment a spus că nu poate avea o viață dublă, iar după toată povestea aceasta s-a dus în India ca să își dea seama cine este.

„Cineva mi-a deschis ochii, mi-a spus ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Atunci mi-am dat seama că sunt praf, că nu știu nimic. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt”, a povestit Cristina Bâtlan, în cadrul podcastului ,,Acasă la Măruță”.

Antreprenoarea și Roberto au avut o căsnicie foarte lungă, iar în momentul actual au rămas cei mai buni prieteni și sunt într-un parteneriat foarte bun pe plan profesional.

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură. Suntem o echipă imbatabilă, însă viața de familie nu era la fel. E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou. Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă” a adăugat Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlăn, are un nou partener, la patru ani după divorț

Cristina Bâtlăn, are un nou partener, la patru ani după divorț

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Tudor Chirilă. „Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost"

Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri