Excesele dauneaza grav sanatatii, iar aceasta perioada este incarcata de evenimente.
Mariana Cojocaru a fost invitata la emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre alimentele pe care fiecare zodie trebuie sa le consume in aceste zile.
##VIDEO4803##
Berbec- in astfel de perioada nu trebuie sa exagerati cu tot ce ar putea sa va dea batai de cap, in special cu alcoolul.
La sarbatoare, riscul este sa bea un pahar de vin rosu in plus. Adora aceasta bautura.
Taur- zona rezervata de pe organism este gatul, foarte, foarte sensibil. Intr-o astfel de perioada trebuie sa evite bautura rece, indiferent care ar fi aceasta. Nu puneti cuburi de gheata, incercati sa consumati bauturile la temperatura camerei. Si inghetata trebuie consumata cu masura. Atentie si la mancarea de la frigider.
Gemeni- au mainile foarte sensibile. Graba strica treaba. Inseamna ca folosesc cutitele, deci exista risc de taieturi, arsuri. Mancatul haotic este periculos. Combinatiile de alimente pot duce la ingrasare excesiva.
Rac- au stomacul cel mai vulnerabil. Trebuie sa fie atenti la tot ce inseamna combinatii alimentare nepotrivite si alcool. Tot stomacul unui nativ poate sa fie in pioneze.
Leu- trebuie sa evite grasimile in exces, grasimile in exces, avand probleme cu inima. Atentie la combinatia de carne cu oua. Trebuie sa mancati cat de slab se poate.
Fecioara- au aparatul digestiv sensibil si nu suporta iutelile, condimentele in exces. Organismul nu rezoneaza cu aceste condimente.
Balanta- nativii zodiei sunt destul de echilibrati.
In astfel de perioade fac pe plac celor dragi. Sensibile sunt coloana si plamanii. Atentie la excesul de tutun, mancarea in aer liber, ploaie si picnicuri.
Scorpion- sunt foarte atenti la ce mananca, dar de Sarbatori, mai scapa fraiele. Sensibile sunt aparatul genital si colonul. Atentie la combinatiile alimentare, gen carne cu orez.
Sagetator- nativii au ficatul si bila foarte sensibile.
Si ei dau iama prin frigider si mananca mult. Trebuie sa se abtina. Ori consumati ceaiuri digestive, ori fiti atenti la cum va impartiti portiile.
Capricorn- nativii zodiei sunt destul de cuminiti, dar trebuie sa mananci putin si des. Nu prea fac exces de alcool. Au ca zone sensibile oasele si genunchii. Trebuie sa fie atenti atunci cand se grabesc sa nu se impiedice.
Varsator- cei nascuti in aceasta zodie au sensibilitate pe gambele picioarelor. Evitati tot ce inseamna agitatie, sporturi extreme. Trebuie sa evite exitantele in exces, precum cafeaua si dulciurile.
Pesti- trebuie sa fie foarte atenti la miscare combinata cu alimentatie. Daca sunt lenesi, vor avea mari probleme de limfa si circulatie. Cel mai bine ar fi sa apelati la piscina dupa ce mancati copios.
Mariana Cojocaru a fost invitata la emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, unde a vorbit despre alimentele pe care fiecare zodie trebuie sa le consume in aceste zile.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
##VIDEO4803##
Berbec- in astfel de perioada nu trebuie sa exagerati cu tot ce ar putea sa va dea batai de cap, in special cu alcoolul.
La sarbatoare, riscul este sa bea un pahar de vin rosu in plus. Adora aceasta bautura.
Taur- zona rezervata de pe organism este gatul, foarte, foarte sensibil. Intr-o astfel de perioada trebuie sa evite bautura rece, indiferent care ar fi aceasta. Nu puneti cuburi de gheata, incercati sa consumati bauturile la temperatura camerei. Si inghetata trebuie consumata cu masura. Atentie si la mancarea de la frigider.
Gemeni- au mainile foarte sensibile. Graba strica treaba. Inseamna ca folosesc cutitele, deci exista risc de taieturi, arsuri. Mancatul haotic este periculos. Combinatiile de alimente pot duce la ingrasare excesiva.
Rac- au stomacul cel mai vulnerabil. Trebuie sa fie atenti la tot ce inseamna combinatii alimentare nepotrivite si alcool. Tot stomacul unui nativ poate sa fie in pioneze.
Leu- trebuie sa evite grasimile in exces, grasimile in exces, avand probleme cu inima. Atentie la combinatia de carne cu oua. Trebuie sa mancati cat de slab se poate.
Fecioara- au aparatul digestiv sensibil si nu suporta iutelile, condimentele in exces. Organismul nu rezoneaza cu aceste condimente.
Balanta- nativii zodiei sunt destul de echilibrati. In astfel de perioade fac pe plac celor dragi. Sensibile sunt coloana si plamanii. Atentie la excesul de tutun, mancarea in aer liber, ploaie si picnicuri.
Scorpion- sunt foarte atenti la ce mananca, dar de Sarbatori, mai scapa fraiele. Sensibile sunt aparatul genital si colonul. Atentie la combinatiile alimentare, gen carne cu orez.
Sagetator- nativii au ficatul si bila foarte sensibile. Si ei dau iama prin frigider si mananca mult. Trebuie sa se abtina. Ori consumati ceaiuri digestive, ori fiti atenti la cum va impartiti portiile.
Capricorn- nativii zodiei sunt destul de cuminiti, dar trebuie sa mananci putin si des. Nu prea fac exces de alcool. Au ca zone sensibile oasele si genunchii. Trebuie sa fie atenti atunci cand se grabesc sa nu se impiedice.
Varsator- cei nascuti in aceasta zodie au sensibilitate pe gambele picioarelor. Evitati tot ce inseamna agitatie, sporturi extreme. Trebuie sa evite exitantele in exces, precum cafeaua si dulciurile.
Pesti- trebuie sa fie foarte atenti la miscare combinata cu alimentatie. Daca sunt lenesi, vor avea mari probleme de limfa si circulatie. Cel mai bine ar fi sa apelati la piscina dupa ce mancati copios.
Citește și: Iasmina dă cărțile pe față după ce a intrat în Casa Iubirii! „Pot să fiu cam nesimțită” Cum au reacționat concurenții la declarațiile sale- kanald.ro
Citește și: Ucisă și îngropată pe câmp! Părinții Teodorei o plâng cu lacrimi amare: „Tremură carnea pe mine”- stirilekanald.ro