Sporul casei: Superstitii care aduc bani


In afara faptului ca nu e bine sa dai bani de luni, din prima zi a Noului An sau in anumite zil ale unor sfinti importanti, exista alte obiceiuri menite sa te faca precum un magnet pentru bani.

Spre exemplu, felul in care sunt aranjate obiectele prin casa contribuie substantial. Si nu e vorba despre mai noul aranjament feng-shui, ci despre neaosele obiceiuri strabune. Plita, soba, vatra erau datatoare de hrana, asa ca si-au capatat renumele de simboluri ale bunastarii familiei.

Iar ca sa aduca si mai mult spor, trebuie pozitionate cu fata spre centrul casei, niciodata inspre usa, fereastra ori sursa de apa. Cand colturile fiecarei incaperi din casa sunt libere, aerisite, fara niciun obiect care sa le incarce, norocul isi face loc acolo. Tine in permanenta o moneda langa prag, in casa, asa incat cine te viziteaza sa paseasca peste ea. Mai poti tine si o figurina broscuta, langa usa, ca sa atraga bani. Nu bate covoarele, nu duce gunoiul din casa si nu intinde rufele dupa asfintit, caci alungi sporul la bani. Nu tine niciodata matura cu coada in sus, ci intotdeauna invers.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri