Evenimentul caritabil “Balul Bucuriei” susţine copiii cu autism


Evenimentul caritabil “Balul Bucuriei” susţine copiii cu autism

ATCA - Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată, organizaţie non-profit dedicată recuperarii copiilor cu tulburări din spectrul autist, organizează a doua ediţie a Balului Bucuriei.

Evenimentul caritabil va avea loc pe 17 noiembrie 2017 şi este desfăşurat în parteneriat cu Palatul Ghica Tei şi Eldema Events.

Balul Bucuriei are scopul de a strange fondurile necesare terapiei de recuperare neuro-psihică a 139 de copii din centrele de terapie ATCA din Bucureşti, pentru anul 2018. La eveniment vor fi prezente personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic, cultură, artă, sport şi divertisment.

Oricine îşi doreşte să petreacă o seară elegantă, într-o atmosferă de poveste, şi să susţină, în egală măsură, o cauză caritabilă, poate achiziţiona un bilet de intrare a cărui valoare este de 200 lei. Fiecare bilet cumpărat asigură două zile de terapie pentru un copil cu autism. Mai multe detalii despre înscrieri sunt disponibile aici http://atca.ro/balul-bucuriei-editia-2/ sau aici. – http://bit.ly/2yu3wMw.

Programul evenimentului va cuprinde un concert solo al Teodorei Buciu, câştigătoarea concursului "Vocea României" 2016, dansuri contemporane ale balerinilor de la Arthur Murray Dance Centers, un recital de vioară electrică susţinut de Grazziela, momente artistice ale copiilor din centrele ATCA.

Balul Bucuriei va continua cu Licitaţia Bucuriei- invitaţii vor putea achiziţiona prin licitaţie obiectele donate cu generozitate de galeria de artă Artmark, atelierul Wagner Arte, Bookletta, actriţa Dorina Lazăr, istoricul Georgeta Filitti, pictorul Nicolae Blei, pictoriţa Ana Nicolau, dirijorul Tiberiu Soare, jucătorul de fotbal Ciprian Marica, echipa naţională de fotbal şi alţi reprezentanţi emblematici ai sportului românesc.

Amfitrionii evenimentului vor fi Veronica Soare, remarcabila susţinătoare a cauzelor sociale, şi actorul Silviu Biriş, îndrăgitul actor al Teatrului Naţional Bucureşti.

Fondurile strânse în cadrul Balului Bucuriei prin intermediul licitaţiei, biletelor de participare, donaţiilor şi  sponsorizărilor vor asigură continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2018, pentru cei 139 de copii.

Balul Bucuriei oferă şansa unei vieţi mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele ATCA.

În urma primei ediţii a Balului Bucuriei, care a avut loc în 2016, au fost strânse fonduri în valoare de 40.000 de lei, suma fiind folosită în cursul acestui an pentru a susţine recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale din centrele ATCA şi pentru achiziţionarea de licenţe pentru testele clinice ADOS (instrument esenţial de diagnostic pentru autism).


Abonează-te pe

Citește și:

Ce sanse reale de recuperare au copiii cu autism in Romania! Anca Dumitrescu, primul specialist roman acreditat international in terapia ABA, iti spune ce optiuni exista!

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Adela Diaconu isi doneaza ziua de nastere copiilor cu autism

Lamia Beligan face rolul carierei sale, din suflet pentru copiii cu autism!

Daruieste speranta copiilor si tinerilor cu autism!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri