Sperietură în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aflați în camera unui hotel. Cei doi au ieșit din camera de urgență. “E normal să nu ne zică nimeni nimic?”

Sperietură în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aflați în camera unui hotel. Cei doi au ieșit din camera de urgență. “E normal să nu ne zică nimeni nimic?”
Sperietură în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aflați în camera unui hotel. Cei doi au ieșit din camera de urgență. “E normal să nu ne zică nimeni nimic?”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de o sperietură zdravănă, în timp ce dormeau în camera unui hotel.

Cristina Șișcanu și Mădălin ionescu, împreună cu cei doi copii, au plecat într-o vacanță, iar aceștia impart toate momentele bune sau mai puțin bune din viața lor. A fost și cazul acestei întâmplări, pe care o postat-o pe rețelele de socializare. Cum parcă nu există concediu care să nu se termine și cu o peripeție, prezentatoarea TV a postat de această dată un filmuleț în care au fost treziți de alarma de incendiu care a sunat de mai multe ori în hotelul în care se aflau.

Aceștia au încercat să sune la recepție, însă nimeni nu le-a răspuns, așa că s-au îmbrăcat și au coborât pentru a verifica situația.  “Ce e asta? Alarma de incendiu. S-a oprit. E normal să nu ne zică nimeni nimic? Nu e nimeni la recepție. Este incredibil. Doamne ajută să fie o alarmă falsă, dar este incredibil așa ceva, efectiv. Deci a fost alarma de incendiu de mai multe ori.”
, a spus Cristina Șișcanu în timp ce filma.

Motivul pentru care alarma a pornit în hotelul în care aceștia erau cazați

Citește și: Își mai dorește Cristina Șișcanu încă un copil? Care sunt fricile prezentatoarei TV. „Am avut o strângere de inimă și uite că timpul a trecut, îmi pare și rău.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a dus la soacra sa cu un platou de prăjituri de ziua ei! Cum răspunde soția lui Mădălin Ionescu: „Nu era sarcina mea să aduc un tort.”

Cei patru nu au luat liftul pentru a nu se bloca în cazul în care ar fi existat o reală problemă, așa că au coborât pe scări până au ajuns la subsol, apoi au revenit la recepție.

În momentul în care au ajuns acolo, cei de la hotel le-au explicat că a fost o problemă la restaurantul locației, iar alarma a pornit într-adevăr de la fumul degajat. Aceștia au primit acordul de a se întoarce în cameră, dar cu toate acestea, Cristina a mărturisit că nu a fost foarte speriată de cele întâmplate. Mădălin a încercat să se grăbească și să își ia chiar și câteva lucruri cu el, în cazul în care ar fi fost într-adevăr un incendiu mai mare.

Cristina:   Am ajuns la subsol, hai înapoi. N-am coborât din prima, am stat un pic, apoi a început din nou și am coborât. Deci a fost ceva, au avut o problemă la restaurant, a fost fum, dar fumul de ce e provocat? De foc. Vecinul de alături a ieșit imediat, s-a auzit ușa și a plecat. Eu nu am fost așa panicată.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Mădălin: Eu am zis să mă grăbesc, nu ai timp în caz de incendiu și trebuie să te grăbești.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cristina Șișcanu le sfătuiește pe femei să fie mereu aranjate și îmbrăcate sexy: „Ieri când s-a trezit Mădălin, s-a înviorat și s-a bucurat să mă vadă așa îmbrăcată.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies