Soţul meu nu vrea să poarte verigheta. Cum îl conving?


Se întâmplă deseori ca după o perioadă considerabilă de la nuntă unul dintre parteneri să nu mai poarte verigheta.
Acest lucru nu înseamnă că sentimentele au dispărut, ci doar că este mai confortabil aşa. Statistic vorbind, la bărbaţi apare mai des acest fenomen pentru că foarte mulţi dintre aceştia trăiesc cu percepţia greşită conform căreia bijuteriile sunt destinate exclusiv femeilor. Dacă aveţi un astfel de partener merită să depuneţi toate eforturile pentru a-l convinge de însemnătatea verighetelor voastre şi de cât de importantă este purtarea acestora.
Motive pentru care un bărbat trebuie să poarte verigheta
Dacă aveţi un soţ care nu doreşte să poarte verigheta, iată câteva motive pentru care ar trebui să o facă şi pe care le puteţi invoca pentru a-l convinge potrivit mireasa-perfecta.ro .
·        Demonstrarea iubirii – în general, bărbaţii întâmpină dificultăţi în demonstrarea sentimentelor. Când vine vorba de fapte, nu vorbe aceştia nu sunt foarte creativi. Le puteţi sugera partenerilor voştri că purtarea verighetei este o dovadă de iubire care vă mulţumeşte. Astfel, aceast gest este o modalitate foarte la îndemână pentru ca soţii să îşi confirme încă o dată dragostea faţă de soţiile lor.
·        Evitarea tentaţiilor – nu de puţine ori verigheta a salvat multe căsnicii. De fiecare dată când apare ispita de a săvârşi un adulter, purtarea verighetei poate fi factorul decisiv. Un bărbat care poartă verighetă este o atracţie interzisă pentru amatoarele de aventuri.
·        Bărbaţii cu verighetă sunt mai sexy – este dovedit faptul că bărbaţii care poartă verighetă sunt mai atrăgători. Un astfel de accesoriu denotă un plus de eleganţă şi şarm. De altfel, verigheta nu dă un aer mai feminin bărbaţilor, ba dimpotrivă, le sporeşte masculinitatea şi sex-appeal-ul.
·        Căsnicie longevivă – verighetele purtate zilnic denotă o căsnicie rezistentă în timp. Ambii parteneri poartă verighetele ca pe un simbol al iubirii lor şi nu pot renunţa la acestea.
Cum este un bărbat care poartă verighetă?
Bărbaţii care poartă verighetă au un stil aparte şi o prezenţă mai uşor de observat. Datorită bijuteriei de pe degetul inelar al mâinii stângi aceşti bărbaţi au o anumită impozanţă, destul de subtilă. Purtarea verighetei este o chestiune de detaliu şi rafinament.
·        Încrezător – un bărbat care poartă verighetă are mai multă încredere în propriile forţe. Verigheta este confirmarea faptului că nu este pe cont propriu şi că se bucură mereu de susţinerea soţiei sale.
·        Puternic – bărbaţii care poartă verighetă sunt mai puternici şi mai determinaţi. Aceştia sunt foarte hotărâţi, iar obiectivele lor se referă, în principal, la viaţa de cuplu. Un bărbat care poartă verighetă nu poate fi individualist, ci mereu se va raporta mai întâi la calitatea lui de soţ.
·        Iubitor – dacă partenerul vostru poartă verigheta este clar că acesta ştie cum să vă arate că sunteţi iubită. În general, bărbaţii care poartă verighetă sunt mai tandri şi mai ataşaţi de soţiile lor.
·        Atrăgător – de obicei, bărbaţii ştiu când sunt atrăgători şi se simt doriţi. În cazul unui bărbat care poartă verighetă, bijuteria de pe mâna lui stângă este un obiect demn de mândrie. Un bărbat care poartă verighetă va stârni invidia celor din jur, iar el va conştientiza asta şi va profita din plin.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

GROAZNIC! Fetițele Andreei Bălan, Clara și Maya, ținta unui atac nemilos! Artista a făcut apelul disperat, imediat ce și-a dat seama ce s-a întâmplat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri