Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă! Nu o mai recunoşti! FOTO EXCLUSIV!


Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! Transformarea ei este uriaşă!


In articol:

Soţia lui Adrian Minune, Cati Simionescu, este o prezenţă discretă care a stat mereu în umbra celebrului ei partener de viaţă. Asta nu înseamnă însă că protagonista noastră nu este o femeie puternică.

Citeste si: Ce cadou a primit Adi Minune de ziua lui! Cântărețul a împlinit 45 de ani!

Jumătatea îndrăgitului artist a reuşit să-şi ţină mereu familia unită în momente grele, iar de ceva timp liniştea şi fericirea s-au aşternut peste cei dragi ei.

Ei bine, deşi nu a fost niciodată genul de reprezentantă a sexului frumos care să-şi petreacă toată ziua în saloanele de înfrumuseţare, înainte de evenimentele importante Cati Simionescu se pregăteşte temeinic şi străluceşte la braţul soţului ei.

Soţia lui Adrian Minune, apariţie spectaculoasă la o petrecere! A atras toate privirile! 

Iar la ultima petrecere, unde a fost naşă de botez, partenera de viaţă a lui Adi Minune a atras toate privirile. A purtat o rochie elegantă, provocatoare, iar sufletul ei pereche nu şi-a luat niciun minut privirea de la ea.

Citeste si: Cum și-a dus Carmen Minune fetița acasă! Imagini de senzaţie din camera copilașului!

Adrian Minune şi soţia lui au botezat-o, zilele trecute, pe micuţa Ingrid Katherina Maria, fetiţa cunoscutului designer de lenjerie intimă Cristina Oae. Botezul fastuos a fost găzduit de un centru de evenimente de lux şi a reunit o mulţime de celebrităţi din România.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Carmen Harra previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri