Ce cadou a primit Adi Minune de ziua lui! Cântărețul a împlinit 45 de ani!


În urmă cu o zi, Adrian Minune a împlinit vârsta de 45 de ani. Uite ce cadouri a primit artistul!

A fost petrecere mare în familia lui Adrian Minune! Celebrul cântăreț de manele a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani chiar în data de 24 septembrie, iar familia i-a fost aproape! Mai mult decât atât, el și-a făcut ziua de naștere chiar în cadrul unei petreceri de botez la care a fost naș alături de soția lui, Cati.

Cei doi au botezat-o pe micuța Ingrid Katherina Maria, fetița creatoarei de lenjerie intimă Cristina Oae și a partenerului acesteia, conform Cancan.

Petrecerea a avut loc în Pipera, ieri. Artistul a avut parte de o surpriză foarte frumoasă, și anume i-au fost aduse trei torturi, iar toți de față i-au cântat ”La mulți ani!”. La petrecere au luat parte 200 de invitați.

La super-partyul care a avut loc într-un local luxos au venit și Loredana Chivu, Simona Trașcă, Denisa Despa, Giani Kiriță, Daniela Stan.

De ce nu vrea Carmen Minune să o boteze încă pe fetița ei

Deși a trecut mai bine de o lună de la venirea pe lume a micuței, cântăreața Carmen, fiica lui Adrian Minune, mărturisește că nu s-au gândit încă la botez, și mai mult decât atât, își dorește ca acest moment să fie înțeles și de fetiță. Astfel, Carmen spune că își dorește să mai aștepte puțin cu pregătirile pentru acest eveniment.

"Nu ştim deocamdată. Îmi doresc să mai crească puţin. Creştinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare. Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea", a spus Carmen.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ana Pal, ieșire agresivă la „Survivor România”. Diana Belbiță, critici dure la adresa concurentei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri