Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint! Florin Salam și Tzancă Uraganu s-au numărat printre invitați

Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint!
Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint!

Celebrul manelist și soția lui și-au unit destinele pentru a doua oară în fața lui Dumnezeu! După 25 de ani de căsnicie, cei doi au făcut nunta de argint.

Sorinel Puștiu și soția lui au retrăit momentul unic după 25 de ani de mariaj. Cei doi au organizat o petrecere de zile mari, acolo unde au fost prezente nume mari din industria muzicală. Printre invitați s-au numărat Florin Salam cu Roxana Dobre, Tzancă Uraganu, dar și alte vedete.

Citeste si: Roxana Dobre, primele detalii despre nunta cu Florin Salam: ”Nu vom face nimic fastuos”

Sorinel Puștiu și soția lui
Sorinel Puștiu și soția lui[Sursa foto: Instagram]

Sorinel Puștiu și soția lui au făcut nunta de argint

Cel care a întreținut atmosfera toată noaptea a fost nimeni altul decât Tzancă Uraganu. Petrecerea mult așteptată a fost organizată, cum era de așteptat, într-o locație de vis, aranjamentele fiind parcă desprinse din povești, iar meniul pe măsura așteptărilor.

Cei care nu știau că s-au numit din nou miri ar fi crezut că sunt abia la prima lor nuntă, nu la cea de argint, căci au împlinit 25 de ani de când au pășit pentru prima oară în fața altarului.

Sorinel Puștiu și soția lui au stat toată noapte împreună, s-au simțit bine și au petrecut timp prețios alături de persoanele care contează cu adevărat în viața lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

Sorinel Puștiu
Sorinel Puștiu[Sursa foto: Instagram]

Cum s-au îmbrăcat mirii la nunta de argint

Soția lui Sorinel Puștiu a ales să îmbrace o rochie de mireasă lungă, cu detalii care au atras toate privirile. Coafura și machiajul au fost, de asemenea, inedite, aceasta fiind în centrul atenției.

Nici Sorinel Puștiu nu s-a lăsat mai prejos! Manelistul a purtat un costum foarte elegant, asortat cu o cămașă albă și o pereche de pantofi negri.

Sorinel Puștiu, bunic pentru a patra oară

Fiica lui cea mare, Beatrice, a adus pe lume în urmă cu ceva timp o fetiță perfect sănătoasă, iar artistul este în culmea fericirii.

„Sunt bunic pentru a patra oară. Acum două luni mi-a venit un băiețel și acum câteva zile mi-a venit o fetiță. Am doi băieți și o fată, de la fata mea Beatrice, este primul meu copil.

Și Dani mi-a adus un nepot chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Sunt cele mai prețioase comori. Sunt un om fericit. Familia este pe primul loc, sunt un om foarte prietenos. Am o soție mai puternică decât mine, care m-a ajutat cu tăria ei și cu calmitatea ei. Au fost născuți prematur, și fetița acum câteva zile tot așa. Cei prematuri devin oameni foarte puternici”, a declarat Sorinel Puștiu în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”. Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

"A fost cu decizia noastră de a nu oferi servicii de catering sau servicii de bar la nunta noastră!" Un mire și o mireasă nu și-au servit invitații de la nuntă cu absolut nimic!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies