„Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”. Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună

„Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”. Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună
„Cel mai minunat suflet pe care l-am cunoscut”. Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună

Brigitte și Florin Pastramă au avut o relație de aproximativ trei ani, iar în urmă cu două săptămâni au luat decizia să se despartă. Se pare că cei doi nu pot sta prea mult timp unul fără altul, iar în momentul actual sunt din nou împreună.

Cei doi au mai dat o șansă relației lor, iar în urmă cu puțin timp, bruneta a postat pe una dintre rețelele ei de socializare mai multe fotografii de la nunta cu Florin Pastramă. Fanii lor au fost de-a dreptul surprinși.

Brigitte a anunțat în urmă cu puțin timp că va pune capăt căsniciei cu Florin Pastramă, după ce aceștia au avut un mariaj de trei ani.

În acele momente, bruneta susținea că soțul ei este foarte violent și nu poate accepta un astfel de comportament din partea lui.

Citeste si: Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Brigitte și Florin Pastramă, din nou împreună

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

În momentul de față, Florin Pastramă nu a menționat nimic despre împăcarea lor, chiar dacă frumoasa brunetă a făcut publică o serie de fotografii cu cei doi, dar și cu familia afaceristului.

Briggite Pastramă, despre mama partenerului său

Brigitte a făcut public un mesaj destul de emoționant despre mama lui Florin Pastramă și a spus că este a doua ei mamă și că își dorește din tot sufletul să nu fie niciodată supărată pe ea, deoarece o iubește foarte mult.

Citeste si: Brigitte a primit un mesaj subtil de la Florin Pastramă! „Voi da o inimă nouă...”

”Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet să nu fie suparată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc”, a scris Brigitte Sfăt pe Instagram.

Mesajul pentru soacra ei nu a fost singurul pe care Brigitte l-a postat pe rețelele de socializare, ea a avut de spus câteva cuvinte frumoase și despre cumnatul el.

 

”El este fratele meu nu numai în Hristos, ci persoana care a fost la greu și a crezut în ceea ce e bun în mine, și a demonstrat că merită tot respectul și loialitatea mea.

Și nu voi permite nimănui, pe acest pământ să spună vreodată un cuvânt nelalocul lui de el. Familia mea”, a mai scris bruneta pe Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Tot ce spune ea e adevărat”. Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Brigitte Pastramă, operată de urgență

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies