„Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Brigitte Pastramă, operată de urgență

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama a suferit o operatie grea

Ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă, după ce a fost operată de urgență. Cum se simte soția lui Florin Pastramă.

Momente dificile pentru Brigitte Pastramă. La doar câteva zile după ce a anunțat divorțul de Florin Pastramă, Brigitte Pastramă a făcut un anunț dureros.

Vedeta a dezvăluit că a fost operată recent, iar de pe patul de spital, aceasta a făcut primele declarații. Brigitte Pastramă a dezăluit că soțul său nu i-a fost alături dar, cu toate acestea, a trecut peste clipele dificile cu ajutorul Divinității și acum abia așteaptă să ajungă acasă.

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a povestit Brigitte Pastramă pe contul personal de Instagram.

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama, pe patul de spital dupa operatie[Sursa foto: Instagram]

Cei care o urmăresc pe Brigitte pe rețelele de socializare au putut observa faptul că aceasta nu a renunțat nici la inelul de logodnă și nici la verighetă.

Citeste si: Cum arată acum fiica în vârstă de 14 ani a lui Brigitte Sfat. Cele două sunt nedespărțite după ce bruneta și-a anunțat divorțul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De asemenea, chiar înainte de operația dificilă prin care a trecut, fosta soție a lui Ilie Năstase le-a mai oferit un indiciu fanilor că ea și Florin Pastramă și-ar mai putea da o șansă.

Ea l-a etichetat într-o postare pe soțul său și a transmis un pasaj dintr-o carte:

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama, mesaj pentru sotul ei, Florin[Sursa foto: Instagram]

„Vom merge până acolo încât unul va apuca pe fratele său, în casa părintească și-i va zice: Tu ai o haină, fii căpetenia noastră! Ia dărâmăturile acestea sub mâna ta!”, a fost pasajul dintr-o carte pe care Brigitte l-a postat pe Instagram.

Citeste si: Infidelitatea, motivul din spatele divorțului dintre Brigitte și Florin Pastramă? Bruneta a transmis un mesaj tăios: „Căsătoria să fie ținută în toată cinstea”

Brigitte Pastramă, primele declarații despre divorț

Fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat care sunt motivele pentru care a decis să se despartă de Florin Pastramă.

„Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură. De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut.

(…) Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. (…) Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Antena Stars.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Carmen Harra, previziuni despre Brigitte și Florin Pastramă! Cum se vor descurca din punct de vedere financiar după divorț

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies