„Tot ce spune ea e adevărat”. Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama a anuntat ca divorteaza de Florin Pastrama

Ce se întâmplă cu Florin Pastramă, după ce Brigitte a anunțat că divorțează de el. Bărbatul a făcut primele declarații.

La mai multe săptămâni după ce Brigitte Pastramă a dezvăluit că ea și soțul său divorțează, Florin Pastramă a făcut primele declarații.

Bărbatul a decis să rupă tăcerea, după mai multe declarații controversate ale soției sale. Florin Pastramă a dezvăluit că așteaptă să se mai calmeze lucrurile dintre ei, iar apoi va oferi mai multe detalii despre despărțirea care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Citeste si: Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț. Care este, de fapt, motivul din spatele acestei decizii

„Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, potrivit click.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Florin Pastramă rupe tăcerea, după ce s-a aflat că el și Brigitte vor divorța: „Tot ce spune ea e adevărat”. Primele declarații despre despărțire

Brigitte Pastramă, agresată de Florin Pastramă, în plină stradă

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte Pastramă a dezvăluit că unul dintre motivele despărțirii ar fi agresiunile la care a fost supusă din partea soțului său.

Cu toate acestea, ea l-a iertat și era dispusă să treacă peste toate neînțelegerile. De asemenea, Brigitte a dezvăluit că soțul său a certat-o pentru că a purtat o ținută provocatoare atunci când a mers să se vadă într-un mall din Capitală cu fostul său soț, tatăl fiicei sale.

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama s-a casatorit in 2019 cu Florin Pastrama[Sursa foto: Instagram]

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc.
Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?'', a scris fosta soție a lui Ilie Năstase pe rețelele de socializare

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Raluca Pastramă a născut! Ce semnificație are numele pe care îl va purta fetița ei

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies