„A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”. Motivul incredibil pentru care Brigitte Pastramă a fost părăsită


Ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă și Florin Pastramă și de ce vedeta a fost părăsită. Ce gest a stat în spatele acestei despărțiri.


In articol:

La mai bine de o lună după ce a anunțat că ea și Florin Pastramă s-au despărțit, Brigitte Pastramă a anunțat de ce a fost părăsită. Evenimentul are loc în pragul aniversării de trei ani de la nunta fastuoasă pe care au avut-o în 2019.

Fosta soție a lui Ilie Năstase susține că s-a împăcat între timp cu soțul ei, însă Florin Pastramă a decis să se despartă din nou după ce Brigitte Pastramă s-a întâlnit cu tatăl fiicei sale într-un mall din Capitală și a purtat o ținută provocatoare. Acest gest l-a scos din minți pe Florin Pastramă, deși Brigitte susține că hainele erau cumpărate chiar de către el.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...).

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Brigitte Pastrama

Brigitte Pastrama a fost parasita de Florin Pastrama

Citeste si: Brigitte Pastramă, operată de urgență! Bruneta, primele declarații de pe patul de spital: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Brigitte Pastramă, operată de urgență

Zilele trecute, Brigitte Pastramă a trecut printr-o mare cumpănă, după ce a fost operată de urgență. Vedeta și-ar fi dorit să îl aibă pe Florin alături, dar bărbatul nu a sprijinit-o în aceste momente dificile.

 

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a povestit Brigitte Pastramă pe contul personal de Instagram.


Abonează-te pe

Citește și:

„Am suferit o intervenție deosebit de grea”. Brigitte Pastramă, operată de urgență

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri