„A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”. Motivul incredibil pentru care Brigitte Pastramă a fost părăsită

„A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”. Motivul incredibil pentru care Brigitte Pastramă a fost părăsită
„A hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație”. Motivul incredibil pentru care Brigitte Pastramă a fost părăsită

Ce se întâmplă cu Brigitte Pastramă și Florin Pastramă și de ce vedeta a fost părăsită. Ce gest a stat în spatele acestei despărțiri.

La mai bine de o lună după ce a anunțat că ea și Florin Pastramă s-au despărțit, Brigitte Pastramă a anunțat de ce a fost părăsită. Evenimentul are loc în pragul aniversării de trei ani de la nunta fastuoasă pe care au avut-o în 2019.

Fosta soție a lui Ilie Năstase susține că s-a împăcat între timp cu soțul ei, însă Florin Pastramă a decis să se despartă din nou după ce Brigitte Pastramă s-a întâlnit cu tatăl fiicei sale într-un mall din Capitală și a purtat o ținută provocatoare.

Acest gest l-a scos din minți pe Florin Pastramă, deși Brigitte susține că hainele erau cumpărate chiar de către el.

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc. Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(...).

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Brigitte Pastrama
Brigitte Pastrama a fost parasita de Florin Pastrama

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Brigitte Pastramă, operată de urgență! Bruneta, primele declarații de pe patul de spital: „Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine”

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Brigitte Pastramă, operată de urgență

Zilele trecute, Brigitte Pastramă a trecut printr-o mare cumpănă, după ce a fost operată de urgență. Vedeta și-ar fi dorit să îl aibă pe Florin alături, dar bărbatul nu a sprijinit-o în aceste momente dificile.

 

„Chiar dacă cel care îmi este soț nu a fost lângă mine, deși am suferit o intervenție deosebit de grea, Domnul Isus m-a vegheat tot timpul și acum sunt bine”, a povestit Brigitte Pastramă pe contul personal de Instagram.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Brigitte Pastramă, noi dezvăluiri despre divorț: „Vina îmi aparține mie pentru că am acceptat”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Cum au apărut împreună

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies