Smiley a spus totul despre Gina Pistol! Declarații spumoase: „Era firesc să...”


Smiley a acordat un interviu plin de detalii spumoase despre Gina Pistol și, implicit, despre relația lor. Solistul a spus totul despre iubita lui!


In articol:

Smiley a spus, pentru prima oară, totul despre Gina Pistol, femeia cu care formează un cuplu de mai bine de patru ani! În cadrul interviului pe care l-a acordat, Smiley a oferit declarații spumoase despre relația sa de cuplu în perioada izolării, perioadă care le-a priit de minune.

Citeste si: Smiley, beție de zile mari! „M-au adus pe brațe acasă”

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note.

(zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu,” a mărturisit Smiley.

smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații
smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații

”Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei,” a mai povestit faimosul solist despre iubita sa, prezentatoarea TV Gina Pistol.

Citeste si: Gina Pistol l-a pipăit pe Smiley într-o zonă intimă! Imaginea a ajuns pe social media

Smiley, declarații spumoase despre Gina Pistol!
A spus totul despre relația cu frumoasa prezentatoare TV!

Totodată, solistul a povestit și despre perioada de izolare, despre revenirea din Statele Unite ale Americii și despre timpul petrecut împreună cu prietenii și colegii săi.

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații
smiley, a spus, totul, gina pistol, declarații

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult,” a declarat Smiley, potrivit Cancan.

Citeste si: Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri


Abonează-te pe

Citește și:

Smiley, beție de zile mari! „M-au adus pe brațe acasă”

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri

Ce a declarat Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol! Actrița s-a iubit cinci ani cu el

Anunț de ultimă oră despre Smiley și Gina Pistol! „De fapt noi nu suntem pregătiți să fim împreună”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri