Anunț de ultimă oră despre Smiley și Gina Pistol! „De fapt noi nu suntem pregătiți să fim împreună”


Smiley și Gina Pistol au fost mereu un cuplu care a preferat intimitatea, dar solistul a oferit o declarație care elucidează toate misterele relației lor.


In articol:

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști autohtoni și, o bună perioadă de timp a fost inclusiv un burlac extrem de râvnit. Având în vedere contextul în care ne aflăm, artistul a discutat despre pandemia de COVID-19, dar a povestit și cum l-a afectat carantina, în relația cu Gina Pistol.

Citeste si: Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Deși este o persoană activă, Smiley se simte mult mai bine decât spera, având în vedere că este izolat la domiciliu, la fel ca toți românii. Din păcate, concertle și aparițiile sale din următoarea perioadă au fost anulate, iar artistul a fost nevoie să își găsească alte  hobby-uri, în confortul propriei locuințe.

„Fac muzică, fac sport, citesc, mă uit la televizor, la filme, nici nu am timp să mă plictisec. Dimineața mă trezesc, fac sport, beau cafeaua, după care mă apuc să fac muzică, video, live-uri interviuri etc”, a mărturisit Smiley.

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Mai mult decât atât, Smiley consideră că această pandemie de coronavirus trebuie să ne îmbunătățească nivelul de conștientizare și să ne determine să înțelegm cât de vulnerabili suntem.

Totodată, solistul a vorbit și despre pregătirea popoarelor, în fața COVID-19 și despre relaxarea celor mai afectate state, lăsând de înțeles că deși măsurile luate de autorități, în România, au fost stricte încă de la început, au reușit să prevină infectarea cu coronavirus pe scară largă, și un eventual colaps al sistemului medical.

Citeste si: Numarul de telefon al lui Smiley. Motivul pentru care Smiley si-a dat numarul de telefon in cel mai nou clip

„Noi, oamenii suntem extrem de fragili, ne poate rupe orice și din punct de vedere emoțional suntem fragili, și fizic suntem fragili. Lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, de la o oră la alta și nu știu dacă suntem pregătiți nici ca specie, nici ca indivizi. Faptul că ne-a luat pe nepregătite, ne-a arătat de fapt că noi nu suntem pregătiți să fim împreună!

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Cumva, pandemia asta a fost ca un exemplu de așa, nu! Pentru că a fost cam fiecare pentru el, începând cu locul de unde a plecat. Chinezii au ținut-o doar pentru ei, nu au pregătit pe nimeni, și apoi s-a propagat. Europa a zis că nu i se poate întâmpla așa ceva și popoarele cele mai boeme, cele latine, au fost cele mai afectate, pentru că noi suntem genul relaxat. Și acum a venit rândul americanilor care au toate libertățile din lume și nu le spune lor nimeni ce să facă. Ei, uite, că…” a mai dezvăluit Smiley.

Adevărul despre relația lui Smiley cu Gina Pistol!

Smiley rămâne pozitiv, și speră ca vara să vină cu vești bune, dar schimbași. Își dorește ca omenirea să își fi învățat lecția, ca oamenii să fie mai pozitivi și, în mod evident, mai responsabili. De asemenea, solistul a discutat și despre relația sa cu frumoasa Gina Pistol, despre care nu se știu prea multe detalii.

anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol
anunț, anunț de ultimă oră, smiley, gina pistol, smiley și gina pistol

Într-adevăr, cei doi locuiesc împreună, în această perioadă, dar, ca orice cuplu, au ajuns și la reproșuri. Dat fiind faptul că Smiley recunoaște că este dezordonat, Gina Pistol îl „ceartă” pentru că e nevoită să facă ordine după el.

„Mă străduiesc. De gătit, mai greu, dar mă străduiesc să țin curățenie, să nu fac prea mare mizerie, eu sunt foarte dezordonat. Deja suntem în a doua săptămână de izolare și, uite, zice că strânge după mine”, a mai spus Smiley.

Citeste si: Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”


Abonează-te pe

Citește și:

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Dan Bittman, probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul se află într-o situație disperată

Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”

Simona Halep nu l-a uitat pe Smiley, deși se mărită cu Toni! Ce declarație i-a făcut cântărețului?

Bat clopote de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 12 aprilie 2021! Află ce zodie primește o veste tragică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri