Smiley, beție de zile mari! „M-au adus pe brațe acasă”


Acum, Smiley are o viață agitată din cauza numeroaselor concerte, dar în tinerețea sa mergea des la petreceri. Artistul a povestit despre o beție de zile mari.


In articol:

Dacă în ultimii ani Smiley a fost extrem de ocupat din cauza numeroaselor concerte sau apariții publice și pierde nopțile pentru melodiile pe care le compune cu numeroși artiști, în tinerețea sa lucrurile erau foarte diferite.

Citeste si: Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri

Asemenea tuturor tinerilor, Smiley ieșea în club sau la petreceri alături de prietenii săi și are foarte multe amintiri frumoase de atunci. Totuși, una dintre numeroasele nopți de pomină nu s-a sfârșit tocmai bine pentru artistul mult iubit, pentru că a avut parte de o beție de zile mari!

Cum nu toți oamenii rezistă foarte bine la băutură, Smiley cunoaște foarte bine efectele secundare ale unei beții crunte. Artistul a recunoscut că nu este tocmai rezistent la alcool, motiv pentru care a fost obligat să învețe cum și cât să bea, astfel încât să rămână stăpân pe propria persoană.

Smiley- beție de zile mari. A fost cărat acasă de prieteni!

„Eu dacă ies la băut cu băieții sau ies la vreo petrecere, am un prag la care zic «băieți, eu am plecat», de care nu trec. Adică pragul este când încep să vorbesc și nu mai pot să articulez. Am trecut și peste pragul ăsta, dar atunci am avut impresia că am rămas singur în club. Mi s-a întâmplat o dată. Am mers în club cu niște prieteni, eram și cu Marius Moga, și cu Randi, cu mai mulți.

La un moment dat am trecut de pragul ăla, m-am dus mai departe și am impresia că m-am așezat pe o canapea și mă uitam în jurul meu, mi se părea că e gol clubul. Mă gândeam că m-au lăsat singur pe acolo și nu știam dacă mai știu să ajung unde trebuia să ajung. Am intrat în panică,” a mărturisit Smiley.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, viitori părinți? Cântărețul a dat din casă: „Suntem...”

Mai mult decât atât, Smiley a explicat că într-o seară, a băut atât de mult încât a fost cărat acasă de prietenii cu care ieșise. De atunci, se pare că solsitul s-a învățat minte și se oprește atunci când simte că și-a atins limita.

„Am ajuns acasă, nu știu cum am ajuns, cu un taxiu ceva, dar eram la modul panicat că nu înțelegeam unde sunt băieții, de ce m-au lăsat singur. Cred că unul dintre prieteni m-a dus acasă. După care la vreo oră a ajuns și Moga, și portarul i-a zis că pe mine m-au adus pe brațe acasă,” a continuat artistul.

„De la experiențele astea, că nu a fost singura, mi-am impus să nu mai trec de prag că nu are rost și când simt că nu mai articulez bine cuvintele sau că mi se înmoaie un pic genunchii, mă opresc. Eu nu rezist prea tare la băutură, așa că prefer să rămân mai «light» și îmi place amețeala asta ușurică. Nu am trecut în partea cealaltă,” a încheiat Smiley.

Citeste si: Ce a declarat Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol! Actrița s-a iubit cinci ani cu el


Abonează-te pe

Citește și:

Fotografia cu Gina Pistol pe care a postat-o Smiley pe pagina lui! Poza a strans 300 de mii de like-uri

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Ce a declarat Laura Cosoi despre relația pe care Smiley o are cu Gina Pistol! Actrița s-a iubit cinci ani cu el

Smiley, în izolare de mai multe zile, după excursia în America: „Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine”

Smiley va deveni „străin” și va pleca în S.U.A cu o parte dintre producatorii și compozitorii cu care colaborează

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Vrei sa afli care este cadoul ideal pentru un barbat? Remy Martin este raspunsul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri