SLĂBITUL – o problemă emoțională, cu o soluție naturală: TELOM-R EMOȚII


Cu siguranță ai auzit despre cura care te ajută să slăbești 1 kilogram pe zi sau măcar de aceea, cu care arzi 5 kilograme în trei zile.


In articol:

Întrebarea este: Ce ne facem după ce se termină cura, oricare ar fi ea? Pentru că da, scazi în greutate, mâncând doar cartofi fierți și iaurt dimineața, la prânz și seara, dar apoi știm ce vine. Da, vine foamea aceea, de nici nu știi când ai terminat două croisante, o pungă de sticksuri și o ciocolată. Și te bucuri o săptămână că îți vin rochiile de anul trecut, iar peste o lună îți cumperi pantaloni noi, de culoare neagră. De ce? Noi, pentru că nici o pereche veche nu îți mai vine și negri ca să te facă să pari mai slabă. Că mai bine îți schimbi hainele, decât să mai mănânci încă o săptămână doar salată și cartofi fierți, abținându-te să nu golești frigiderul.

Stomacul este mai dependent de creier decât te-ai aștepta

Nu doar tu vrei să slăbești - conform statisticilor, alte opt milioane de români sunt supra-ponderali. Și peste jumătate din ei au încercat tot felul de metode, de cure şi de regimuri, din păcate fără rezultat sau cu rezultate instabile. Motivul eșecului: faptul că cei mai mulți dintre noi nu admit că îngrăşarea şi problemele emoţionale merg mână în mână. În mod greșit ne orientăm toată atenţia doar spre ce băgăm în stomac. Aceasta, când originea problemelor de poftă de mâncare și, implicit, de greutate se află, de fapt, în mintea şi în sufletul fiecăruia. Da, tot mai mulți mâncăm în neștire și o facem de stres, de singurătate, de ciudă, de plictiseală... Niște cercetători s-au gândit la povestea asta cu emoțiile rele care ne îngrașă și tot ei au venit cu o soluție foarte sofisticată, dar care funcționează:

TELOM-R EMOȚII

Numele de TELOM-R vine de la fragmentele de ADN, numite telomeri, care condiționează sănătatea genetică a fiecăruia dintre noi. Practic toate produsele din această gamă TELOM-R sunt menite regenerării organismului, iar cel cu numele de EMOȚII ne ajută la regenerare nervoasă. Și, da, regenerarea nervoasă este o necesitate pentru noi, stresații secolului 21, care mâncăm pentru a ne simți bine sau, mai rău, pentru a nu ne simți rău.

Telom-R EMOȚII este un reglator al emoțiilor și ajută deopotrivă la calmarea anxietății, la îmbunătățirea somnului (foarte important pentru slăbit!), la revenirea optimismului și tonusului. Dacă nu ai energie sau curaj să mergi la sală ori dacă simți că te-au lăsat nervii să mănânci doar salate și pâine integrală, te-ar ajuta să iei capsulele acestea de reglaj emoțional. De obicei, efectul nu apare peste noapte, dar după câteva săptămâni vei observa că ai un echilibru emoțional mai bun. Or, echilibrul emoțional este secretul să slăbești cu dietă, cu sport sau – mai bine – cu cele două combinate.

LEGĂTURA DINTRE EMOȚII ȘI CURELE DE SLĂBIRE

Într-un fel, cu toții intuim lucrul acesta: Dacă ne-am simți mai bine interior, atunci n-ar mai fi o problemă să mâncăm sănătos, să facem o oră de sport pe zi ori să lăsăm frigiderul și dulciurile în pace seara și noaptea. Ingredientele din TELOM-R emoții au fost alese așa încât să ajute la reglarea tulburărilor emoționale, care conduc, printre altele, la îngrășare:

Stresul la serviciu sau la școală – poate apărea din cauza colegilor, șefilor, dificultăților. Problema este că mâncarea este cel mai la îndemână remediu anti-stres, de care avem nevoie pentru a merge mai departe.  Astragalus este recunoscut in medicina tradițională indiană ca plantă adaptogenă. Mai exact, extractul din această plantă te ajută să te adaptezi la diferitele forme de stres: fizic, mental sau emoţional.

Stările de neliniște (angoasă) – pot apărea din enorm de multe motive, relaționale, profesionale, sociale etc. Nu putem trăi cu angoasă continuă și atunci avem nevoie de calmante. Iar cel mai la îndemână este mâncatul, de unde și problemele de greutate. Ciudat este că pe măsură ce ne îngrășăm suntem mai neliniștiți și mai rușinați de aspectul nostru. Iar pentru că suntem tot mai tensionați, atunci avem nevoie de mai multă mâncare pentru calmare... Cu extractul de arbore de tămâie din TELOM-R EMOȚII, efectul calmant apare rapid. Această plantă acționează asupra sistemului nervos, având efecte antidepresive și anxiolitice. Curele cu arbore de tămâie, sub formă de extract, induc o stare de stabilitate și împiedică apariția stărilor de neliniște sau teamă fără motiv aparent, care conduc adesea la mâncatul necontrolat.

Astenia – este starea aceea de pasivitate (că să nu-i spunem lene) sau astenie (ca să nu-i spunem blegeală), care ne face să lăsăm să expire abonamentul la sală și să rămână uitați adidașii de alergare. Uleiurile volatile de rozmarin și bergamotă reglează activitatea emoțională și regenează sistemul nervos, fiind de ajutor cand ai nevoie de un plus de motivație să începi o activitate pe care o amâni de multă vreme.

Deziluziile în relații – fie că vorbim de dragoste, de prietenii sau familie, dezamăgirile în aceste domenii ne conduc spre “sedarea” cu mâncare. Extractul de griffonia a fost studiat pentru efectele sala contra așa-numitului stres romantic. Un studiu pilot, pe 15 subiecți care au trecut prin decepții sentimentale a aratat că administrarea tip de 6 săptămâni a acestui extract a schimbat biochimia creierului. În plus, Griffonia este recunoscută ca ajutor în ținerea sub control a apetitului alimentar.

Insomnia – dacă nu ești în situația să nu poți dormi noaptea de foame, atunci cu siguranță cunoști persoane care se confruntă cu asta. Lăptișorul de matcă din Telom-R EMOȚII susține refacerea rapidă în cazul oboselii și stresului și îmbunătățește funcțiile creierului, ajutând astfel și în cazul insomniei sau a tulburărilor de somn.

CE TREBUIE SĂ REȚII DESPRE SLĂBIT ȘI EMOȚII

Acum, există un produs numit chiar TELOM-R Emoții. El nu ține locul curelor de slăbire, dar face ceva mult mai prețios: te ajută să slăbeși prin acțiunea pe care o are la nivelul sistemului nervos, te ajută să îți recapeți echilibrul interior, așa încat apelatul la mâncare să nu mai reprezinte o soluție. Ceea ce e sigur, e că noi, fetele, dacă ne propunem să facem ceva și avem și sprijin emoțional, nimic nu ne poate sta în cale!

Produsul poate fi comandat aici: https://dvrpharm.ro/collections/telom-r-capsule/products/telom-r-emo%C8%9Bii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Liviu Vârciu și iubita sa, Anda, au devenit părinți în secret

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri